Kerimcan Durmaz'dan Kötü Haber

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın, Atatürk Havalimanı'nda başına gelen bir kaza sosyal medyada büyük ses getirdi. 'İşte Benim Stilim' yarışmasında da bir dönem boy göstermiş olan Durmaz, yaşadığı korku dolu anları sosyal medyadan yayınladı.

09.04.2018-09:45 - (Son Güncelleme: 09.04.2018-10:09) Kerimcan Durmaz'dan Kötü Haber

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın, Atatürk Havalimanı'nda başına gelen bir kaza sosyal medyada büyük ses getirdi. 'İşte Benim Stilim' yarışmasında da bir dönem boy göstermiş olan Durmaz, yaşadığı korku dolu anları sosyal medyadan yayınladı. Durmaz'a ilk mesaj atanlardan birinin pop müziğinin sevilen ismi Demet Akalın'ın olduğu iddia edildi.

Atatürk Havalimanı'nda dün ilginç ve bir o kadar da herkese korku dolu anlar yaşatan olay yaşandı. İçinde Kerimcan Durmaz'ın da bulunduğu özel bir iş jeti kalkış için piste girdiği sırada lastikleri yanmaya başladı. Uçağın pilotu iniş takımlarından duman çıktığını farkedince, hemen yardım çağırdı. Hava alanı itfaiye ekipleri tarafından uçağa müdahale edildi. Magazin dünyasının ses getiren isimlerinden olan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal