Kerimcan Durmaz ve Danla Bilic'in Başı Dertte!

Ünlü sosyal medya fenomenleri Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz hakkında, çocukları olumsuz etkiledikleri iddiaları ile Çocukları Taciz ve Sosyal Medyadan Koruma Derneği tarafından dava açılmıştı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Akarca, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

22.11.2018-13:33 - (Son Güncelleme: 22.11.2018-13:29) Kerimcan Durmaz ve Danla Bilic'in Başı Dertte!

Çocukları Tacizden ve Sosyal Medyadan Koruma Derneği Başkanı Erhan Nacar, 20 Kasım Dünya Çocuk Günü kapsamında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Akarca'yı ziyaret etti.

Nacar, özellikle Youtube'de yayın yapan sosyal medya fenomenlerinin çocuk yaştaki takipçilerini olumsuz etkilediğini dile getirerek, Akarca'ya bahsi geçen kişilerin paylaşımlarının yer aldığı bir dosya sundu.

'HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMALI'

Dosyayı inceleyen ve derneğin taleplerini dinleyen Akarca, sosyal medya kanununun zaman kaybetmeden düzenlenmesinin önemini vurguladı. Akarca, 'Çocuklarımızın geleceği için herkes taşın altına elini koymalı' ifadelerini kullandı.

Görüşmenin ardından Nacar ile birlikte dernek üyeleri Seda Nur Ece ve Furkan Altın basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

'ÇOCUKLARIN DÜZGÜN YETİŞTİRİLMESİ İÇİN SOSYAL MEDYA KANUNU ÇIKMALI'

Nacar, 'Çocuklarımızın örf ve adetlerimize bağlı, ailelerine saygı ve sevgi duyan, mutlu birer birey olarak yetişmelerinin tek yolu sosyal medya kanununun bir an önce çıkmasıdır.

'PAYLAŞIM YAPAN KİŞİLERE CEZAİ İŞLEM UYGULANMALI'

Çocuklarımıza kötü örnek olan paylaşımların önüne geçmek için bu paylaşımları yapan kişilere cezai işlem mutlaka uygulanmalıdır' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal