Kerem Bürsin'e Ter Döktüren Serenay Sarıkaya Sorusu

Kerem Bürsin set çıkışında kameralara takıldı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Bürsin'e, eski kız arkadaşı oyuncu Serenay Sarıkaya hakkında soru sorulunca, yakışıklı oyuncu panikledi.

19.01.2021-16:48 - (Son Güncelleme: 19.01.2021-17:37) Kerem Bürsin'e Ter Döktüren Serenay Sarıkaya Sorusu

Bir süredir 'Sen Çal Kapımı' dizisinde başrolü paylaştığı oyuncu Hande Erçel'le adı aşk dedikodularına karışan Kerem Bürsin, dizi seti çıkışında objektiflere takıldı. Muhabirlerin sorularını ayaküstü yanıtlayan Bürsin, Hande Erçel soruları karşısında sessiz kalmadı. Katıldığı bir programda şarkı söyleyen Bürsin'e eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın sesi sorulunca ise oyuncunun utanması dikkat çekti.

Tv100'ün haberine göre; partneri Hande Erçel ile çok yakın arkadaş olduğunu söyleyen yakışıklı oyuncu, "Beraber 24 saat geçirince ister istemez arkadaş olabiliyoruz" dedi.

Yılbaşı gecesi şarkı söyleyen Kerem Bürsin, o akşam çok heyecanlı olduğunu ve şarkıcılık düşünmediğini, ama duşta şarkı söylemeye devam edeceğini belirtti.

Kerem Bürsin Serenay Sarıkaya için "Evet güzel bir sesi var. Bu soruyu sorduğun için sağol" dedi. Bürsin'in utangaç halleri de dikkatlerden kaçmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal