Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya Ayrıldı mı?

Magazin basını tarafından yakından takip edilen Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin çiftinden kötü haber geldi. 2015 yılından beri birlikte olan ünlü çiftin ayrıldığı ortaya çıktı.

25.04.2019-11:45 - (Son Güncelleme: 25.04.2019-16:02) Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya Ayrıldı mı?

Alice Müzikali ile birlikte yoğun bir iş temposunda olan Serenay Sarıkaya ve kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Kerem Bürsin'den kötü haber geldi.

SERENAY SARIKAYA VE KEREM BURSİN AYRILDI MI?

3,5 yıldır birlikte olan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin'in ayrılık kararı alması magazin gündemini salladı. Uzun zamandır aralarında sorunlar olduğu konuşulan Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya çiftinin ayrıldığı iddia edildi.

Ayrılık haberleri ile gündeme gelen güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ve kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Kerem Bürsin'den konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.

SERENAY SARIKAYA TEK KAREYİ SİLMEDİ

Alice Müzikali ile gündeme gelen güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin'le ayrılık haberlerinin çıkmasının ardından sosyal medya üzerinden takipçileri Instagram hesabını incelmeye aldı.

Serenay Sarıkaya, sevgilisi Kerem Bürsin'le aynı reklam filminde rol aldığı fotoğrafları ve Bürsin'le birlikte göründüğü sadece tek bir kareyi silmedi.

SERENAY SARIKAYA'DAN AYRILIK AÇIKLAMASI

Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin'le haklarında çıkan ayrılık haberlerinin ardından ilk kez konuştu. Sarıkaya, 'Bugünün amacının dışında bir şey yapmak istemiyorum. Başka zaman konuşalım.' diyerek konuyu geçiştirdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal