Kendall Jenner Ve Mert Alaş'ın Pozları Sosyal Medyayı Salladı

Hollywood yıldızlarının poz vermek için sıraya girdiği ünlü fotoğrafçı Mert Alaş, ile Kendall Jenner New York’ta kamera karşısına geçti.

30.05.2018-15:37 - (Son Güncelleme: 30.05.2018-15:30) Kendall Jenner Ve Mert Alaş'ın Pozları Sosyal Medyayı Salladı

Hollywood yıldızlarının poz vermek için sıraya girdiği ünlü fotoğrafçı Mert Alaş, ile Kendall Jenner New York’ta kamera karşısına geçti.

Geçtiğimiz günlerde ünlü isimler, fotoğraflarının özellikle ünlü fotoğrafçı Mert Alaş tarafından çekilmesini istediğini belirtmişti.

Dünyaca ünlü yıldızların poz vermek için yarıştığı başarılı fotoğrafçı Mert Alaş ile top model Kendall Jenner bir dergiye kapak oldu.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

New York’ta kamera karşısına geçen ikiliden Mert Alaş, sosyal medya hesabından Kendall Jenner ile verdiği pozları paylaştı. Kim Kardashian, Madonna, Irina Shayk, Beyonce, Rihanna gibi birçok ünlü isimle çalışan Mert Alaş ile Kendall Jenner'ın pozları sosyal medyayı salladı.

''İLHAM PERİM''

Mert Alaş'ın defalarca birlikte çalıştığı ve "İlham perim" dediği Kendall Jenner'la motosiklet üzerinde verdiği pozu çok konuşuldu.

TRANSPARAN ELBİSESİYLE DİKKAT ÇEKTİ

22 yaşındaki Kendall Jenner transparan elbisesiyle geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Cannes Film Festivali'ne damga vurmuştu. Amerikalı model, beyaz tülden transparan elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine çekmişti.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal