Kenan Sofuoğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na Destek Olan Ünlülere Sert Tepki

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Sofuoğlu, İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'na destek olan ünlü isimler sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

10.05.2019-09:27 - (Son Güncelleme: 10.05.2019-09:27)

İstanbul Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, seçimlerin iptal edilmesinin ardından tedirginlik yaşadı ve yaptığı açıklamalarda ünlü isimlere çağrıda bulundu. İmamoğlu'na ünü isimlerden destek gecikmedi ve #herşeyçokgüzelolacak etiketiyle paylaşımlarda bulunmaya başladılar.

KENAN SOFUOĞLU'NDAN İMAMOĞLU'NA DESTEK OLAN ÜNLÜLERE TEPKİ

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, İstanbul seçimlerinin iptal edilmesinin ardından Ekrem İmamoğlu'nun çağrısına uyan ve #herşeyçokgüzelolacak etiketiyle destek olan ünlü isimlere tepki gösterdi.

'RECEP TAYYİP ERDOĞAN SAYESİNDE MİLYONERSİNİZ'

Ekrem İmamoğlu'na destek olan birçok ünlü ismin fotoğrafını paylaşan Kenan Sofuoğlu, paylaşımında 'Yazıklar olsun nankörler! Bu ülkeyi yaklaşık 20 yıldır yöneten Recep Tayyip Erdoğan sayesinde her biriniz milyonersiniz, lüks hayatınız, milyonlarca takipçiniz var. İstanbul'a yapılan hizmetleri bizlerden çok sizler kullanıyorsunuz.

'YEDİĞİ KABA PİSLEYEN ÜNLÜ NANKÖRLERSİNİZ'

Ekrem İmamoğlu'na sözüm yok ama fırsatı yakaladık hadi Ak Partiyi ve Recep Tayyip Erdoğan'ı indirelim diye birlik olan milyonlarca seveni olan yediği kabı pisleyen ünlü nankörlersiniz. Diyeceksiniz ki sen kimsin motorcunun biriyim ama nankör değilim, ülkesine sınıf atlatan liderine sadık bir vatandaşım.(Bu arada siyasetçi filan değilim)' ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal