Kenan İmirzalıoğlu'ndan Barış Pınarı Harekatına Destek

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Türkiye'nin Suriye ordusu ile ortak yürüttüğü Barış Pınarı Harekatına destek oldu. İmirzalıoğlu, 'işgalci' diyenlere cevabını verdi.

16.10.2019-12:26 - (Son Güncelleme: 16.10.2019-12:23)

Türkiye, Suriye ordusu ile birlikte ortak yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı için düğmeye basmıştı. Barış Pınarı Harekatının 7. gününde bin kilometrenin temizlendiği ve 637 teröristin etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Türkiye'nin başlattığı büyük harekata ABD'nin karşı olmasına rağmen Rusya'dan destek gelmişti. Birçok ünlü isim Barış Pınarı Harekatına destek olarak konser gelirlerini Mehmetçik Vakfı'na bağışlamıştı.

ÜNLÜ İSİMLERDEN BARIŞ PINARI HAREKATINA DESTEK

Demet Akalın, Sinan Akçıl ve Yusuf Güney gibi isimler Barış Pınarı Harekatına destek veren ünlüler arasına adını yazdırdı.

Şimdilerde Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu üstlenen başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Barış Pınarı Harekatına destek olan açıklamalarda bulundu.

'İŞGALCİ DİYENLER KENDİLERİNDEN BİLİYOR İŞİ'

Türkiye’ye “işgalci” diyenlere Kenan İmirzalıoğlu‘ndan cevap geldi. İmarzalıoğlu, 'İşgalci diyenler kendilerinden biliyor işi de o yüzden işgalci diyorlar. Onların densizliğidir kesinlikle. Türk ordusu orada barış için var' sözleri ile sosyal medyaya damgasını vurdu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal