Kaya Çilingiroğlu Canlı Yayına Alkollü mü Çıktı?

Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, bugün yayınlanan programda Ersun Yanal hakkında söylediği sözlerle Fenerbahçe taraftarının tepkisi tepki çekti. Çilingiroğlu'nun olay yaratan sözlerinin yanı sıra, programa alkollü olarak çıktığı iddia edildi.

21.09.2019-15:41 - (Son Güncelleme: 21.09.2019-15:37)

Kaya Çilingiroğlu, canlı yayında Ersun Yanal hakkında söylediği sözler ile Fenerbahçe taraftarları ve muhabirlerinin tepkisini çekti. Çilingiroğlu'nun yayına alkollü olarak çıktığı iddiası ise sosyal medyayı salladı.

Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, bugün yayınlanan programda Ersun Yanal hakkında söylediği sözler ile olay yarattı. Fenerbahçe taraftarları ve muhabirlerinin tepkisini çeken Çilingiroğlu, Yanal için şu ifadeleri kullandı: Şu Ersun Yanal seviliyor abi ya inanamıyorum falan yani. Hiçbir açıdan Fenerbahçe'ye yakıştıramadığım bir Teknik Direktör... Ne futbol olarak ne duruş olarak ne beyanları olarak. Sevilmesi bile kötü ya.

YAYINA SARHOŞ MU ÇIKTI?

Çok sayıda taraftarın tepkisini çeken Çilingiroğlu için 'canlı yayına alkollü çıktı' iddiası orataya atıldı. Alkol iddiasının ardından Çilingiroğlu, Twitter'da en çok konuşulan konular arasına girdi. Birçok twitter kullanıcısı, Çilingiroğlu hakkında tweet attı. Bir Twitter kullanıcısı, Çilingiroğlu için şu tweeti attı: Sahneye çıkmadan önce alkol alan sanatçılar duyduk da, alkol alıp spor yorumu yapana ilk kez şahit oluyoruz.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal