Kavuk Teslim Töreninin Geliri Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne Bağışlanacak

Türk tiyatrosunun güldürü geleneğinin bir simgesi olarak sayılan kavuğun devir teslim töreni için gün sayılıyor. Törenin geliri bağışlanacak. İşte haberin detayları...

10.09.2020-17:32 - (Son Güncelleme: 10.09.2020-17:30)  Kavuk Teslim Töreninin Geliri Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne Bağışlanacak

Türk tiyatrosunun nişanesi olarak anılan kavuk yeni sahibine gitmek için gün sayıyor. Kavuk'un devir teslim töreni 20 Eylül Pazar akşamı gerçekleşecek.

Kavuk devir teslim töreni 20 Eylül Pazar günü Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde düzenlenecek geceden elde edilen gelir Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlanacak. Kavuk teslim gecesinde kavuğu Şevket Çoruh’a devredecek olan Rasim Öztekin, Instagram hesabından 'Bugüne kadar Kel Hasan Efendi’den İsmail Dümbüllü’ye, ardından sırasıyla Münir Özkul, Ferhan Şensoy ve bana emanet edilen kavuğu Şevket Çoruh’a teslim edeceğim. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilen gecenin bilet gelirlerini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamaya karar verdim' açıklamasında bulundu.

Devir teslim töreninden sonra Şevket Çoruh ile Murat Akkoyunlu’nun rol aldığı 'Bir Baba Hamlet' oyunu sahnelenecek.

ŞEVKET ÇORUH KİMDİR?

Şevket Çoruh, 30 Haziran 1973 yılında İstanbul'da doğdu. Çoruh, Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Ünlü oyuncu, ilk ve orta öğrenimini Üsküdar’da Taşmektep İlkokulu’nda, lise öğrenimini ise Kartal Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Liseden sonra girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi aldı. Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu ile yaptığı evlilik yapmıştır ve bu evlilikten bir kızı bulunmaktadır. Daha sonra Günay Karacaoğlu'ndan boşanmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal