Karaciğerini Geri İsteyen Melike Özmen ve Kocasının Aldattığı Kadın Birbirine Girdi

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Melike Özmen, kocasına ciğerini vererek sağlığına kavuştuktan sonra kendisini aldattığını söylemişti. Melike Özmen, eşinin kendisini aldattığı kadın ile canlı yayında yüzleşti.

11.10.2019-14:09 - (Son Güncelleme: 11.10.2019-13:48)

Melike Özmen adlı genç kadın eşinin kendisine 6 aylık ömrünü kaldığını söylemesi üzerine tereddüt etmeden geçtiğimiz yıllarda karaciğerini verdi. Melike Özmen'in eşi karaciğer naklinin yapılmasının ardından kısa bir süre sonra iyileşti.

KARACİĞERİNİ GERİ İSTİYOR

Eş, iyileştikten sonra eşi Melike Özmen'i aldattı. Adam, eşi Melike'nin yüzüne artık onu sevmediğini ve evden gitmesini istediğini söyledi. Evden ayrılmak zorunda kalan Melike Özmen'in eşi ve hamile olan sevgilisi evlerinde yaşamaya başladı. Genç kadın kendisini aldatan eşine verdiği karaciğerini geri istediğini söylemişti.

Müge Anlı'nın bugün ekrana getirilen yeni bölümünde Melike Özmen ve eşinin yasak aşk yaşadığı Zekiye Altun canlı yayında yüzleşti.

Zekiye Altun, Melike Özmen'in karaciğerini geri istediğini bildiğini ve tıbben mümkün olursa kendisinin ciğerini vereceğini söyledi. İki kadın arasında büyük gerginlik yaşandı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal