Kanal D'nin Yeni Yarışma Programı Benimle Söyle Fragmanı Yayınlandı

Kanal D ekranlarında yepyeni bir yarışma programı başlıyor. Birbirinden ünlü isimlerin jüri koltuğunda oturduğu Benimle Söyle fragmanı yayınlandı.

17.04.2019-14:00 - (Son Güncelleme: 17.04.2019-13:56)

Kanal D'de yayın hayatına başlayacak olan Benimle Söyle fragmanı yayınlandı. Bütün dünyada yayınlanan All Together Now formatı Benimle Söyle olarak yayınlanacak.

Sunuculuğunu Enis Arıkan'ın üstlendiği yarışma, 100 kişilik jüri ekibi olmasıyla bütün formatlara meydan okuyor. Birçok ünlü ismin jürilik yapmasının yanı sıra Birce Akalay kaptanlık yapacak.

BENİMLE SÖYLE FORMATI

Benimle Söyle şarkı yarışmasının yayınlanan her bölümünde 10 yarışmacı jüri üyelerini ayağa kaldırıp kendisine eşlik etmeleri için mücadele verecek. Gecede en çok jüri üyesini ayağa kaldıran yarışmacı ise finalist olacak. Finale kalan 3 kişi kendi arasında yarışacak.

BENİMLE SÖYLE JÜRİ ÜYELERİ

Manga grubunun solisti Ferman Akgül, Kurtalan Ekspres’in kurucusu Ahmet Güvenç, Ayta Sözeri, Sattas grubunun solisti Orçun Sünear, duayen Türk müziği sanatçısı Melihat Gülses, gitarist Gür Akat, opera sanatçısı Cenk Bıyık, şarkıcı ve klip yönetmeni Metin Arolat, Dj Nikki Wild, operacı ikizler Sinem - Didem Balık, müzik prodüktörü Emrah Günkaya, stilist Çiğdem Doğu, trombon sanatçısı Su Doğan, sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, müzikal oyuncusu Nebi Birgi, türkücü Hüseyin Kağıt, müzik okulu yöneticisi ve TV programcısı Yelda Kırçuval ve her biri farklı yetenek ve performanslara sahip olan şarkıcılar; Nuri Harun Ateş, Gülçin Ergül, Çağatay Akman, Can Oflaz, Genco Ecer, Ödül Turan, Seçil Gür, Ekin Su, Eylül Çekirge gibi isimler yer alıyor.

Benimle Söyle çok yakında Kanal D'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal