Kanal D'nin Yeni Dizisi Bir Umut Yeter Oyuncu Kadrosu Konusu

Kanal D yeni sezonunda yayınlayacak ilk dizisini belirledi. Bir Umut Yeter adlı dizi yeni sezonda izleyenler ile buluşacak. Peki, Bir Umut Yeter Oyuncu Kadrosu ve konusu nedir? İşte ayrıntılar...

03.07.2018-14:26 - (Son Güncelleme: 04.09.2018-15:28) Kanal D'nin Yeni Dizisi Bir Umut Yeter Oyuncu Kadrosu Konusu

Yeni sezon için fazla dizi yayınlanamaktan yana olmayan Kanal D sürpriz bir dizi ile geliyor. Bu sezonda yayınlanmak üzere anlaşılan ilk dizi Bir Umut Yeter oldu.

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu Bir Umut Yeter dizisi için hazırlıklar başladı ve oyuncu kadrosu da belli oldu.

BİR UMUT YETER DİZİSİ OYUNCULARI

Bir Umut Yeter başrollerinde Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre, Hazal Subaşı ve Serhat Tutumluer'in yanı sıra; Cem Uçan, Yağmur Özbasmacı Mermer, Feyza Civelek, Irman Örnek, Selahattin Paşalı, Serpil Gül, Yiğit Tuncay, Özlem Başkaya, Burak Çimen, Nihan Büyükağaç, Hamdi Alp ve konuk oyuncu Alper Saldıran gibi ünlü başarılı isimler yer alacak.

BİR UMUT YETER NEREDE ÇEKİLECEK?

Oyuncu kadrosunu yeni yeni tamamlayan dizi ekibinin çekimler için Fethiye, Köyceğiz civarının kullanacağı öğrenildi.



BİR UMUT YETER KONUSU NEDİR?

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman dizide Yüzbaşı Yılmaz karakterine hayat verecek. Göre için hakkari'de bir köyde teröristler ile çatışırken ağır yaralanan Yüzbaşı Yılmaz aylarca tedavi görür. Ancak genç yaşında emekli olmak zorunda kalır. Yılmaz herkesden ve herşeyden uzaklaşır. Yeni taşındığı yerde Elif adında güzl bir kız ile tanışır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal