Kanal D Dizilere Neden Ara Veriyor?

Kanal D dahil olmak üzere birçok televizyon kanalı dizilerini bitirme kararı aldı. Dizilerin kısa sürede ekranlarda kalması ve maliyetinin yüksek olması kanalların zarara girmesine neden oluyor. Bunun sonucunda da artık yeni sezonda durum değişiyor.

31.05.2018-15:54 - (Son Güncelleme: 31.05.2018-15:40) Kanal D Dizilere Neden Ara Veriyor?

Kanalların birçoğu artık daha az dizi yayınlama kararı aldı. Çünkü ekranlara tutunamayan diziler kanal açısından maliyetli oluyordu bunun sonucunda da kanallar zararlarını azaltabilmek için yeni bir yapılandırmaya gidiyorlar.

 

Kanal D ise önümüzdeki sezon da az maliyetli işlere öncelik tanıyacak. Prime time zaman dilimlerinde dizi yerine çok daha az maliyetli bir okadar da yüksek reyting getiren programları hazırlama kararı aldı.

Ancak az maliyetli olan işlerin alışılmış ekran politikasında eğreti durma ihtimali de var bu nedenle az maliyetli işler büyük riskleri beraberinde getirebilir.

Günüdüz kuşağından tutunabilecek düşük maliyetleri işler bildiğiniz üzere iki kişinin masa başında magazin gündemini yorumladığı işlerdir. Çünkü bunların ötesi biraz maliyetli oluyor...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal