Kadir İnanır ve Erkan Petekkaya, Ali Ekber Cevahir Dizisinde Buluşuyor

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır ve Erkan Petekkaya, yeni başlayacak olan Ali Ekber Cevahir dizisinde bir araya geliyor. Ünlü oyuncu Özgü Namal'a da yeni dizi için teklif götürüldü.

13.04.2019-17:28 - (Son Güncelleme: 13.04.2019-17:25) Kadir İnanır ve Erkan Petekkaya, Ali Ekber Cevahir Dizisinde Buluşuyor

Selvi Boylum Al Yazmalım filminin usta oyuncusu Kadir İnanır'ın yeni projesi olan Ali Ekber Cevher dizisinin oyuncu arayışları sürüyor.

Kadir İnanır başrolünde olacağı Ali Ekber Cevher dizisinde Galatalı Eşref lakaplı bir kabadayıya hayat verecek. Kadir İnanır'ın başrollerinde olacağı Ali Ekber Cevher dizisine yeni bir isim daha dahil oldu.

KADİR İNANIR VE ERKAN PETEKKAYA AYNI PROJEDE

Kadir İnanır ve Erkan Petekkaya'nın aynı projede olacağı müjdesi verildi. Fox TV'de yayınlanmış olan ve reytinglere kurban giden Vurgun dizisinde Kemal karakterini canlandıran Erkan Petekkaya, Ali Ekber Cevher dizisi kadrosuna dahil oldu.

Edinilen bilgilere göre Erkan Petekkaya, dizide Kadir İnanır'ın düşmanı olarak izleyici karşısına çıkacak.

ÖZGÜ NAMAL'A TEKLİF GÖTÜRÜLDÜ

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan ve köy hayatını tercih eden Özgü Namal'a Kadir İnanır'ın kızını canlandırması için teklif götürüldü. Özgü Namal'dan net bir yanıt gelmedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal