Kadın Dizisinde Şirin Kahveye Tükürdü Sosyal Medyada Olay Oldu

Fox TV ekranlarında yayınlanan Kadın dizisinde Şirin'in Ceyda'nın kahvesine tükürdüğü anlar sosyal medyada büyük ses getirdi.

16.05.2019-11:56 - (Son Güncelleme: 16.05.2019-11:53)

Fox TV'nin reyting rekorları kıran Kadın dizisi geçtiğimiz gün yayınlanan son bölümünde Şirin'in yaptığı hareket olay oldu. İzleyenler o sahne için yok artık dedi.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk'un rol aldığı Kadın dizisi ekrana getirilen son bölümü ile olay oldu. Kadın dizisi ekrana getirilen 62. bölümü ile Sarp'ın Bahar'ın apartmanına taşınmasından daha büyük ses getiren bir olay yaşandı.

Seray Kaya'nın hayat verdiği Şirin karakterinin yaptığı hareket sosyal medyanın gündemine oturdu. Şirin'in hareketine izleyenlerden tepki gecikmedi.

Ceyda, Enver'in evin ona yardım etmek için gider ve Şirin'den kahve ister. Şirin, kahveye pişirmesinin ardından yaptığı hareketle şaşkınlık yarattı.

ŞİRİN, CEYDA'NIN KAHVESİNE TÜKÜRDÜ

Kahveyi hazırladıktan sonra odaya dönmeye hazırlanan Şirin, aklına elen şeyle pes dedirtti. Ceyda'ya sinir olan Şirin ona hazırladığı kahveye tükürüp öyle götürdü. Şirin'in u hareketi büyük tepki topladı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal