Kadın Dizisi Yeni Bölümü Olan 29. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kadın dizisi yayınlanan heyecan dolu 28. son bölümünün ardından 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın dizisi 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? soruların yanıtı haberimizin detayında...

24.04.2018-17:21 - (Son Güncelleme: 12.05.2018-10:35)

Kadın dizisi yayınlanan heyecan dolu 28. son bölümünün ardından 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın dizisi 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? merak edilen soruların yanıtı haberimizde...

Fox TV'nin sevilen dizisi başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk'un paylaştığı Kadın dizisini heyacan dolu 28. son bölümünün hemen ardından merak edilen 29. yeni bölüm fragmanı ekranlara getirildi.

KADIN DİZİSİ 29. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kadın dizisi 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kadın dizisi 29. yeni bölüm fragmanında; Yusuf, Bahar ve Arif arasındaki yakınlık için yanlış bir yorumda bulunur. Enver bu yorum açok sinirlenir ve Yusuf'a haddini bildirir.

Öte yandna Enver telefoncuya gitmiştir ve oradaki adam ona Sarp'ın Bahar'ın eski eşi olup olmadığını sorar. enver öldüğünü söyler ve telefoncu adam ona Sarp'ın hayatta olduğunu dükkana geldiğini ve Şirin'inde bildiği söyledi.

Enver ne tepki verecek? Şirin bu işten nasıl kurtulacak? Bahar, Sarp'ın yaşadığını öğrenecek mi?

Kadın dizisi 29. yeni bölümü 15 Mayıs Salı akşamı saat 20:00'da Fox TV'de...

KADIN DİZİSİ KONUSU

Kocası Sarp'ın ölümünden sonra Bahar'ı hayata bağlayan çocukları Nisan ve Doruk vardır. Onlarla birlikte hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu mutluluğa çevirmeyi başarmıştır. Bahar, insanın yüzü güldüğünde kalbinin de gülümseyeceğine inanır.

Kadın dizisi yeni bölümleri ile Salı akşamları saat 20:00'da Fox TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal