Kadın Dizisi Son Bölümü Olan 25. Bölümde Neler Yaşandı?

Kadın dizisi dün akşam yayınlanan 5. son bölümü ile ekranlara geldi. Kadın dizisi 5. son bölümde neler yaşandı? Bahar, Şirin'in iliğinin uyduğunu öğrenince ne tepki verecek? Kadın dizisi 5. son bölüm ile ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde...

18.04.2018-10:48 - (Son Güncelleme: 18.04.2018-10:36) Kadın Dizisi Son Bölümü Olan 25. Bölümde Neler Yaşandı?

Kadın dizis heyecan dolu 5. son bölününde neler yaşandı? Kadın 5. bölümde neler yaşandı? Kadın dizisi 5. son bölümde neler yaşandı? Kadın dizisi 5. son bölümü ile ilgili bütüm soruların yanıtı haberimizde...

Fox TV ekranlarında yayınlanan ve kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine sahip olan başrollerinde Caner Cindoruk ve Özge Özpirinçci'nin rol aldığı Kadın dizisinin 5. son bölümün neler yaşandı? 

KADIN DİZİSİ 5. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Pırıl ve Suat'ın gizli konuşmalarını duyan Alp'in duydukları hiç hoşuna gitmez. Hayatına karışılmasından ve yönlendirilmekten bıktığını belirtenAlp, Suat ve Pırıl'a karşı bir plan kurar. Şirin, Alp ile karşılaştıktan sonra aldığı tehditlere rağmen işin peşini bırakmayacaktır.

Şirin'in iliğinin Bahar'a uyduğu haberini alan Hatice ve Enver sevinirler ancak bir yandan da korkmaktadırlar. Hem Bahar'ı hem de Şirin'i ilik nakli için ikna etmek kolay olmayacaktır.

Kadın dizisi 26. yeni bölümü ile 24 Nisan Salı akşamı saat 20:00'da Fox TV'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal