Kadıköy'deki Bar Saldırısında Genç Oyuncu Oral Özer Yaralandı

Kadıköy'de yer alan bir barda geçtiğimiz akşam silahlı saldırı paniği yaşandı. Olay sırasında orada bulunan oyuncu Oral Özer ve sevgilisi darp edildi.

06.07.2018-14:22 - (Son Güncelleme: 07.07.2018-12:03) Kadıköy'deki Bar Saldırısında Genç Oyuncu Oral Özer Yaralandı

Kadıköy'de bulunan bir bara geçtiğimiz akşam araç içerisinden ateş edilerek silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı esnasında 2 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Olayın gerçekleştiği gece barda bulunan oyuncu Oral Özer ve seviglisi darp edildiklerini iddia etti. Oral Özer, sosyal medya hesabından darp edildiğini gösteren bir fotoğraf paylaştı.

İşte o paylaşım;




Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından açıklama yaptı, 'Minimum on beş el ateş edildi ve o esnada masaların altına saklandık. Arka masamızdan bir çocuk video çekmeye başladı. Yaralının yakını sanırım, bu çocuğun üzerine yürüyüp bağırmaya başladı.



Ben durumu toparlamak için 'yanlış kişiye bağırıyorsunuz' dedim. Bu kadar. Bunun üzerine o ruh hastası hiçbir neden yokken bana saldırdı. Yetmedi, iki kişi daha katıldı. O da yetmedi ellerine bardak aldılar. Kafama o bardaklarla belki yirmi darbe aldım. Kız arkadaşıma da o bardaklarla vurdular (kolu alçıda). Sonrasında, ben artık yere yığılınca bıraktılar' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal