Jet Sosyete 7. Bölüm Fragmanı

Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı ve oynadığı Jet Sosyete'nin merakla beklenen 7. Bölüm fragmanı yayınlandı.

29.03.2018-17:38 - (Son Güncelleme: 29.03.2018-17:43)

Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı 3. dizisi olan Jet Sosyete, pazar akşamlarına neşe katıp, izleyenlere keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Jet Sosyete 7. bölüm tanıtımı da izleyenleri güldürmeyi başardı.

Başrollerini Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak gibi başarılı oyuncuların paylaştığı dizide şirketin getir-götür işlerini yapan Yaşar'ın genel müdürlüğe getirilmesi ile birlikte ailesiyle Jet Sosyete'ye girişi komik bir şekilde anlatılıyor.

Jet Sosyete’nin yeni bölümünde Yaşar, kızı Yıldız'ın dışarıda dolaşmasını sorun yaparken karısı Safiye arayı bulmaya çalışıyor. Gizem ve kaynanası Zahide Hanım arasındaki anlaşmazlık izleyenleri güldürmeye devam ediyor.

JET SOSYETE 6. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Cengiz, Gizem’in fazla harcamalarına isyan eder. Bütün kredi kartları elinden alınan Gizem, Safiye’nin de yardımıyla artık asgari ücret ile evi geçindirmek zorundadır zorundadır.

Alara’nın bir yorumu üzere tüm jet sosyete Talip’in ocakbaşına akın etmiştir. Talip’in imdadına Yıldız yetişecektir.

Kişiye özel kutu yemek servisindeki kazancı gören Yaşar ev halkını örgütler ve ofis arkadaşlarına ev yemeği tadında diyet kutu yemek getirtmeye başlar. Ancak işler umduğu gibi gitmez.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal