İzzet Yıldızhan Annesi Hayrına Yemek Verdi

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, annesi Suriye Yıldızhan’ın vefatının birinci yıldönümünde ikamet ettiği İzmir’den Ankara’ya giderek kabristanı ziyaret etti. Yıldızhan, İzmir’de ise annesi hayrına 300 kişiye yemek verdi.

13.01.2021-11:33 - (Son Güncelleme: 13.01.2021-11:40)

İzzet Yıldızhan, annesi Suriye Yıldızhan’ın ölüm yıldönümünde soluğu Ankara’da aldı. Annesinin Ankara'daki kabristanına giderek dua eden Yıldızhan, İzmir’de de annesi hayrına yemek verdi.

İzzet Yıldızhan, açık alanda 300 kişiye yemek verdi. Annesi Suriye Yıldızhan için Kur'an-ı Kerim okutan ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabında bir paylaşım yaparak sevenlerinden annesi için dua etmelerini istedi. Yemek dağıtılan anların videosunu da sosyal medya hesabında paylaşan Yıldızhan, şu ifadeleri kullandı: ‘Bugün rahmetli annemin vefatının birinci yılı sebebi ile verdiğimiz hayır yemeği pandemi kurallarına uygun bir şekilde planlanmıştır. Hüseyinoğluları ailesine de çok teşekkür ediyorum’

Yıldızhan, annesi ile çektirdiği fotoğrafı ise ‘Rahmetli anam ile ayrılığımın birinci yılı, ah anam ah... Ana gibi yar Bağdat gibi diyar olmaz’ notuyla paylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal