İşte İrem Derici'nin Merak Edilen Son Hali!

Ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından son halinin fotoğrafını paylaştı.

25.09.2017-08:52 - (Son Güncelleme: 27.03.2018-14:44) İşte İrem Derici'nin Merak Edilen Son Hali!

Bağırsaklarında tespit edilen enfeksiyon nedeniyle uzun zamandır yoğun bakımda kalan sevilen şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından takipçilerine son halinin fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcı İrem Derici'ye sevenlerinden bol bol mesaj yağıyor. Hastane odasından çektiği fotoğrafı yayınladıktan sonra sevenlerine içini döken Derici, durumunun iyi olduğunu söyledi. Sevilen şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına şunları yazdı.

''Yoğun bakımda 16. gecem. Genel hissiyat: Pişmanlık, yanlızlık, sonu gelmeyen, süründüren ağrılar, boynu büküklük... Üzemem ben sevdiklerimi bir daha! Değerlerim gün be gün yükselip güzelleşiyorsa Allah'a açtığınız o minicik elerinizden, kocaman dualarınızdandır...''

İşte ünlü şarkıcı İrem Derici'nin son hali:

İREM DERİCİ KİMDİR?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde farklı farklı ünlü isimleri konuk eden İrem Derici, 1987 yılında İstanbul‘da dünyaya geldi. 16 yaşında burun ameliyatı olan ünlü popçu İrem Derici, müzikle ilgili hayallerini gerçekleştirmek için ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği, TV8 ekranlarının vazgeçilmez yarışması 'O Ses Türkiye'ye katılmıştır. 'Bensiz Yapamazsın' şarkısı ile müzik dünyası ile tanışan ünlü popçu Derici, asıl çıkışını 2014 yılında çıkardığı 'Kalbimin Tek Sahibine' adlı şarkı ile yapmıştır. 

Diğer yandan hastalığı ile gündemden düşmeyen İrem Derici eski hali ile ilgili gelen yorumlara aldırış etmedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal