Hadise'nin Ablası Ve Küçük Kardeşinin Son Halleri

Hadise magazin gündeminin hiç düşmeyen isimlerden biri. Yaşadıkları ile gündemden bir an olsun düşmedi. Olaylı İlişkileri ve hakkında çıkan iddialar çok konuşuldu. Hadise'nin kardeşleri ve aile hayatı ne durumda gelin göz atalım!

14.07.2017-10:00 - (Son Güncelleme: 07.09.2021-14:15) Hadise'nin Ablası Ve Küçük Kardeşinin Son Halleri

Hadise magazin gündeminin hiç düşmeyen isimlerden biri. Yaşadıkları ile gündemden bir an olsun düşmedi. Olaylı İlişkileri ve hakkında çıkan iddialar çok konuşuldu. Kişisel hayatı haricinde de  Açıkgöz ailesinde olaylar hiç bitmiyor. Kardeşler bir dargın bir barışık devam ediyor yollarına...

En son Deniz Akkaya çok ağır ithamlarda bulunmuştu. Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'ın ilişkisinin bitmesi sebebine Hadisenin hamile kaldığını iddia etmişti tabi olaylar sonrası Hadise ve Kaan Yıldırım ayrıldı... Ancak şu an Hadise' nin hayatında Mehmet Dinçerler var.

Hadise'den Hakkında Çıkan Hamile Kaldı İddialarına Göndermeli Paylaşımını sosyal medya hesabından yayınladı.

Hadise'nin paylaşımında şu ifadeler yer aldı: "Bir aptal, konuştuğu zaman dikkatlice dinleyin. Çünkü bir aptal konuşurken onu dinlemek önemlidir. Çünkü onun ne yapacağını bilmek, ne yapmayacağını bilmek kadar önemlidir." dedi.

Konu hakkında açıklama yapan Hadise, "Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez. Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım" ifadelerini kullanmıştı....

AİLE HAYATI DA BİR DARGIN BİR BARIŞIK İLERLİYOR!

Açıkgöz kardeşlerin küçüğü Derya Açıkgöz, sürpriz bir hamle yapmış. Anne Gülnihal Hanım'ı alıp Belçika'ya dönen Açıkgöz, ablası Hülya Açıkgöz'ü Instagram'dan silmiş. Böylelikle Hülya Açıkgöz sadece Hadise'den değil aynı zamanda küçük kardeş Derya Açıkgöz'den de darbe yemişti.

Annesi ile de arası bozuk olan Hadise arasını kısa zamanda düzeltse de kardeşlerinden yana yüzü hiç gülmedi. Aralarının düzelmesine ise annesinin intihar girişimi sebep olmuştu. En son verdiği röportajda ise "Küslük yok, biz kardeşiz… İş anlamında ayrıldık ama kardeş olarak biriz. Kardeşler olarak yeni bir yön çizdik. Hadise diye bir kardeşim var benim Türkiye'nin popstarı, onu da sahiplenmek lazım.' diyerek son noktayı koymuştu.


HADİSE KİMDİR?

Magazin dünyasının takip ettiği gözde isimleri arasında yer alan ünlü popçu Hadise, 1985 yılında Belçika'da dünyaya geldi. Aslen Sivas'lı olan sevilen şarkıcı Hadise, ilk albümü 'Stir Me Up'ı 2003 yılında piyasaya sürdü. Belçika'dan sonra Türkiye'ye gelerek çıkardığı albümler ile tanınmaya başlayan Hadise, kısa sürede müzik dünyasının tanıdığı önemli ve en çok dinlenen şarkıları içerisinde yer almıştır. Ünlü popçu Hadise, çıkardığı albümlerle kısa süre sonra müzik dünyasının en çok tıklanılan ve dinlenilen şarkıcıları arasında yer almıştır. Ünlü popçu Hadise, şarkıcılık dışında ablası ile birlikte işletme işi de yapmaktadır. TV8 ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri üyesi olan ünlü popçu Hadise'nin, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın 'jüri değişiyor' açıklamalarında sonra yarışmada olmayacağı konuşuluyor..

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal