İşte Acun Ilıcalı'nın Kızları Yasemin Ve Leyla'nın Şoke Eden Son Hali!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, önceki gün kızları Yasemin ve Leyla ile birlikte Karaköy'de görüntülendi.

16.09.2017-07:57 - (Son Güncelleme: 16.09.2017-14:26) İşte Acun Ilıcalı'nın Kızları Yasemin Ve Leyla'nın Şoke Eden Son Hali!

Hafta sonu uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Şeyma Subaşı ile dünyaevine girmeye hazırlanan ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, önceki akşam Karaköy’de kızları Yasemin ve Leyla ile birlikte magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. Dondurma yiyen Acun Ilıcalı ailesi’nin mutlu halleri gözlerden kaçmadı. Bir yere yetişmesi gerektiğini ve acelesi olsuğunu ifade eden ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, “Yeni sezona bomba gibi geliyoruz. 10 gün sonra Brezilya, 20 gün sonra da Meksika Survivor başlıyor” açıklamasını yaptı. Aynı zamanda TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın kızları Yasemin ve Leyla'nın son halleri ise dikkatlerden kaçmadı.



ACUN ILICALI KİMDİR?

TV8 ekranlarında yayınlandıkları ilk günden itibaren reytinglerde birinciliği elden bırakmayan 'Yeteneksiz siniz Türkiye', 'O Ses Türkiye' ve 'Survivor' yarışmalarının sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlenen Acun Ilıcalı, 1969 yılında Edirne'de dünyaya geldi. Aslen Erzurum'lu olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın 4 tane kız çocuğu vardır. Yaptığı farklı programlarla adından sıkça söz ettiren ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Eylül ayında küçük kızı Melisa'nın annesi stilist Şeyma Subaşı ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal