İstanbul'u Terk Eden Ve Hayatını Başka Yerlerde Sürdüren Ünlüler!

Ünlüler camiasındaki birçok isim, İstanbul'un kalabalığından ve aşırı trafiğinden dolayı daha sakin bir şehre yerleşiyor. İşte bu nedenlerle İstanbul'dan ayrılan ve hayatını başka yerlerde devam ettiren ünlü isimler...

26.07.2017-10:40 - (Son Güncelleme: 26.07.2017-10:17) İstanbul'u Terk Eden Ve Hayatını Başka Yerlerde Sürdüren Ünlüler!

Ünlüler camiasındaki birçok isim, İstanbul'un kalabalığından ve aşırı trafiğinden dolayı daha sakin bir şehre yerleşiyor. İşte bu nedenlerle İstanbul'dan ayrılan ve hayatını başka yerlerde devam ettiren ünlü isimler...

Yeşim Büber

Bir dönemin efsanevi ünlü oyuncusu Yeşim Büber, görüntü yönetmeni eşi Mehmet Aksın ve ikizleriyle bambaşka bir hayata başladı.

8 senedir eşi ve çocuklarıyla teknede hayat süren sevilen oyuncu Yeşim Büber, hayatıyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

"Hep hayalimizdi teknede yaşamak, yolda olmak. Bu, bir şekilde bize dayatılan biçim ve sınırlara nanik yapmak belki de. Evi kapatıp tekneye taşınalı sekiz sene oldu. İstediğim an demirimi alıp gidebilme imkanı gerçek bir özgürlük benim için. Ve her yerde yolcu hissetmek mekan ve zaman algımı çok değiştirdi. Zorunluluktan uzak, sahici bir seçim her an ve her yer. Bu duyguyu çok seviyorum"

Yılmaz Erdoğan

Yılmaz Erdoğan'da İstanbul’dan ayrılma kararı alan ünlü isimlerden...

Sevilen isim Yılmaz Erdoğan, geride bıraktığımız 2014 yılında yerleştiği Muğla, Köyceğiz’de hem doğal hayatın tadını çıkarıyor, hem de projelerini yapıyor. 2014 yılından beri yaşadığı çiftliğini film platosu haline getiren Yılmaz Erdoğan, ‘Ekşi Elmalar’ ve ‘Tatlım Tatlım’ filmlerini burada çekti.

Özgü Namal

Oğlu Nefes’i dünyaya getirdikten sonra ekrana ara veren güzel oyuncu Özgü Namal, iki senedir Köyceğiz’de yaptırdığı çiftlik evinde yaşıyor. Reklamcı sevgilisi Serdar Oral’dan ikinci kez çocuk sahibi olan sevilen isim Özgü Namal, Yılmaz Erdoğan’ın izinden yürüyor. İki sene önce 400 bin TL’ye 10 dönüm arazi satın alan ve çiftlik evi yaptıran iki çocuk annesi Özgü Namal, çocuklarını doğal bir ortamda büyütüyor.

Burak Hakkı

Yakışıklı oyuncu Burak Hakkı, zaman zaman İstanbul'un karmaşasından kaçmak için Çanakkale'ye gidiyor. Ünlü oyuncu Hakkı, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Güneyli Köyü'nde satın aldığı 35 bin metrekarelik arsaya çiftlik kurdu. Yaklaşık 300 bin dolarlık (1 milyon 100 bin lira) arsaya bir de villa inşa eden oyuncu, Saroz Körfezi'ndeki çiftliğinde sebze ve meyve üretimi de yapıyor.

Hayko Cepkin

Rock müziğin sevilen ismi Hayko Cepkin, İstanbul'un kalabalığına dayanmayan ünlü isimlerden biri... Cepkin'in, İstanbul'dan ayrılmasının bir nedeni de paraşüt tutkusu...

7 sene önce İzmir, Selçuk’ta bulunan eski havaalanında paraşüt atlayışlarına başlayan ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, 4 sene önce Şirince’ye yerleşme kararı aldı. Cepkin, bir konaklama tesisi açarak kendisi gibi doğa tutkunlarını da burada buluşturuyor. Ünlü şarkıcı Hayko Cepkin ayrıca "İstanbul'un yaşanacak hali kalmadı" dedi.

İbrahim Tatlıses

'İmparator' lakabı ile de anılan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, yeni albüm çalışmalarını İzmir'de devam ettirecek. İzmir'in Bornova ilçesindeki lüks bir siteden ev alan 'İmparator' lakaplı ünlü şarkıcı Tatlıses, çalışmalarını burada sürdürme kararı aldı. Tatlıses'in, geride bıraktığımız hafta kızı Melek Zübeyde ve damadı ile yemek yediği öğrenildi.

Candan Erçetin

Sevilen şarkıcı Candan Erçetin, yıllardır hayalini kurduğu çiftlik projesi için ilk adımı, geride bıraktığımız 2006 yılında attı. Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinin bir köyünde 3 dönüm arazi satın alan ünlü şarkıcı Erçetin, müzik çalışmalarından arta kalan zamanını arazisinin ağaçlandırılması ve yaşanacak mekânların inşasıyla geçirdi. Her fırsatta ailesinin de yaşadığı Lüleburgaz’daki çiftliğine giden sevilen şarkıcı Candan Erçetin, burada sayıları 15’i aşan köpeklerinin yanı sıra kedi, tavuk, kuzu, tavuskuşu ve eşek besliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal