İstanbullu Gelin Yaz Kimdir? (Faruk ve Süreyya’nın Kızı) Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

İşte sizler için İstanbullu Gelin Yaz kim? İstanbullu Gelin Yaz’ın gerçek adı ne? Kaç Yaşında? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Kısaca aklınıza gelecek tüm soruların cevapları yazımızda sizlerle.

28.09.2018-11:32 - (Son Güncelleme: 28.09.2018-11:08) İstanbullu Gelin Yaz Kimdir? (Faruk ve Süreyya’nın Kızı) Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

İşte sizler için İstanbullu Gelin Yaz kim? İstanbullu Gelin Yaz’ın gerçek adı ne? Kaç Yaşında? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Kısaca aklınıza gelecek tüm soruların cevapları yazımızda sizlerle.

İstanbullu Gelin Yaz Kim? İstanbullu Gelin Yaz’ın Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver’in rol aldığı her Cuma ekranlara gelen Star Tv’nin başarılı yapımlarından İstanbullu Gelin yeni sezonda çekimleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Dizide yeni sezonda geriye ve ileriye dönüşler söz konusu olacak. Önce zaman atlaması söz konusu olacak diye duyulsa da aslında dizide zamanda ileri-geri gitme tekniği kullanılarak diziye farklı bir tat katma düşüncesi söz konusu.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz sezonun en güzel haberi Süreyya’nın hamile olmasıydı. Bu güzel haber konakta gündeme oturmuştu. Süreyya ve Faruk’un kızları Yaz dünyaya gelmişti. Yeni sezonda Yaz bebeğin büyümüş genç kız olmuş hallerini de izleyeceğiz. Yaz nasıl bir kız olacak, karakteri kime benzeyecek bunu da yeni sezonda izlemiş olacağız. 

İstanbullu gelin dizisi yeni sezonda  Aslı Enver’in hayat verdiği Süreyya ve Özcan Deniz’in canlandırdığı Faruk’un kızları olan Yaz genç bir kız olarak ekranlara gelecek.

Peki Yaz’ın gerçek adı ne?

Yaz’ı canlandıran oyuncu kaç yaşında? Bu soruların cevapları ile yazımıza devam edecek olursak; Yaz’ın gerçek adı Ahsen Eroğlu.

Ä°lgili resim

Son olarak Anne dizisinde canlandırdığı Duru karakteri ile hafızalara yer eden güzel oyuncu İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya ve Faruk’un 19 yaşındaki kızı Yaz’ı canlandıracak.Ahsen Eroğlu kimdir? Ahsen Eroğlu, 1994 Tekirdağ/ Çorlu doğumlu. Ege Üniversitesi beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu mezunu olan güzel oyuncunun reklam filmleri ile yıldızı parlamıştır.

Yedigün reklamında ve Tadım kuruyemiş reklamında rol alan oyuncu daha sonra Bir Modern habil Kabil Hikayesi adlı dizi ile sektöre adım atmıştır. Ardından Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Melek Hatun karakteri ile büyük beğeni almıştır. Asıl yıldızının parlamasını sağlayan dizi ise Anne dizisi olmuştur. Oldukça tecrübeli isimler ile dizide rol alan oyuncu bu dizide Duru karakteri ile hafızalara kazınmıştır. Yer aldığı bir diğer dizi ise geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan Kızlarım İçin dizisi olmuştur. Bu dizide Suna karakterine hayat vermiştir. 

Ahsen Eroğlu Yaşı-Boyu-Kilosu

1,60 cm boyunda olan güzel oyuncu 49 kg ağırlığında. Akrep burcu. 

 

 Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal