İstanbullu Gelin Ülfet Kimdir? Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

İstanbullu Gelin Ülfet kim olduğunu anlatırken, İstanbullu Gelin Ülfet’in gerçek adı ne olduğunu ve daha önce nerede oynadığını bu yazımızda anlatmaya çalışacağız. Peki İstanbullu Gelin Ülfet Hanım kimdir? İşte detaylar haberimizde...

28.09.2018-12:37 - (Son Güncelleme: 28.09.2018-12:15) İstanbullu Gelin Ülfet Kimdir? Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

 İstanbullu Gelin Ülfet kim olduğunu anlatırken, İstanbullu Gelin Ülfet’in gerçek adı ne olduğunu ve daha önce nerede oynadığını bu yazımızda anlatmaya çalışacağız. Peki İstanbullu Gelin Ülfet Hanım kimdir? İşte detaylar haberimizde...

İstanbullu Gelin Ülfet Hanım Kim? Nasıl Bir Karakter?

Ülfet Kavaklı, Boranların akrabası olan ama yıllardır adını dahi unuttukları bir yakınlarıdır. Uzun süredir görüşmedikleri Ülfet Hanım, Fevzi Boran’ın kız kardeşidir. Geçen zamana karşın ziyaretine dahi gitmedikleri Ülfet Hanım bayramlarda bile Boranlar dan bir kişiyi yanında görmemiştir. Onca çocuğu evlenen Esma Sultan bir kere dahi olsa Ülfet Hanım’ı arayıp düğünümüz var gelin buyurun dememiştir.

Seneler evvel Ülfet Hanım evlenmiş ve İstanbul’da yaşamaya başlamıştır. Moda sektöründe çalışan Ülfet Hanım hırs edip kendi iş yerini kurmuş ve moda anlamında da zirve sayılabilecek bir iş yerinin başına geçmeyi başarmıştır. Ancak bu kadar başarılı olmak için epeyce fedakarlık eden Ülfet Hanım, eşini kaybedince zor zamanlar geçirmiştir.

 
Boranların karşısına geçtiğinde ise sert bir mizacı olan dul bir kadın olarak zor anların yaşanmasına neden olacaktır. Boranlar ise ekonomik krizi Esma Sultan’ın kocasında kalan ve pek de önemsemediği arsanın ciddi para ettiğini öğrenince hemen satılıp bu krizden çıkmak isteseler de arsayı alacak kişi Ülfet hanıma ait olan kısım ile beraber satılması halinde alacağı konusunda diretince Faruk daha önce hiç görmediği halasının yanına gidip arsa hakkında bilgi verip satılmasını istese de eskiden kendisine haksızlık yapıldığı için Ülfet bu arsasının satılmasını istemez.
 
meral çetinkaya ile ilgili görsel sonucu
 
Bunun üzerine Esma sultan yıllar sonra Ülfet’in ayağına gidip arsayı satmasını ister. Ülfet da bir şartla evet diyeceğini söyleyip evsiz kalan Esma ve ailesine kiracısı yakın zamanda çıkan alt katta ki evine yerleşmesini böylelikle yıllardır hiç görmediği yeğenlerle tanışıp kaynaşmak ister. Bu istediğin yaparsa arsa satışında kesinlikle sıkıntı çıkarmayacağını söyleyince Esma sultan Faruk’u arayıp çocukları da alıp İstanbul’a gelmesini isteyecek. Anlayacağınız İstanbullu gelin Ülfetkarakterini bu sezon oldukça fazla konuşacağız. 
İstanbullu Gelin Ülfet Hanım’ın Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında? 

Ülfet Kavaklı’nın gerçek adı Meral Çetinkaya. Mart 1945, Bursa doğumlu olan oyuncu Şogen Film Müzik Produksiyon’a bağlı olarak çalışmaktadır. Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Hasefe rolü ile), Solgun Bir Sarı Gül, Suyun Öte Yanı adlı yapımlardaki oyunculuğu ile ödüle layık görülen oyuncu, Bakırköy Belediye Tiyatrosunda görev yapmıştır.

Ä°lgili resim

Bizimkiler dizisinde Ayla karakteri ile hafızalara yer edinen oyuncu, Kısmetin En Güzeli,Hazal, Duvar, Bir Yudum Sevgi, Firar, Bir Avuç Cennet, Sızı, Geyikler Annem Almanya, Su Da Yanar, Her Şeye Rağmen, Keşnalı Ali Destanı, Ponente Feneri, Kaldırım Serçesi, Kantodan Tangoya, Kanun Savaşçıları, Medcezir Manzaraları, Uçurtmayı Vurmasınlar, Robet’ın Filmi, İki Başlı Dev, Suyun Öte Yanı, Yalnızlar, Denize Hançer Düştü, Piano Piano Bacaksız, Çıplak, Yaz Yağmuru, Yazlıkçılar, İz, Oğlum Adam Olacak, 80. Adım, Kaç Para Kaç,  Duruşma, Eylül Fırtınası, Vizontele, Yalan Dünya, Maruf, Gülbeyaz, Vizontele Tuuba, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, Binbir Gece, Mutluluk, Karanlıktakiler, Kars Öyküleri, Neden Silah, Mucize, Urfalıyam Ezelden, Muhteşem Yüzyıl:Kösem, Anne, Babaannem, Ayla, Benim Babam Bir Melek, Geçmişteki Sır adlı yapımlarda yer almıştır. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal