İstanbullu Gelin Nerede Çekiliyor?

İstanbullu Gelin Nerede Çekiliyor? Star TV'nin beğenilen dizisi İstanbullu Gelin'in çekimlerinin nerede yapıldığı büyük merak konusu. İşte İstanbullu Gelin setinin yer aldığı mekanlar...

29.03.2018-14:03 - (Son Güncelleme: 29.03.2018-13:42) İstanbullu Gelin Nerede Çekiliyor?

İstanbullu Gelin Nerede Çekiliyor? Star TV'nin beğenilen dizisi İstanbullu Gelin'in çekimlerinin nerede yapıldığı büyük merak konusu. İşte İstanbullu Gelin setinin yer aldığı mekanlar...

Başrollerinde Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisi, iki sezondur izleyicileri Star TV ekranlarına kilitliyor. İstanbul’dan Bursa’ya gelin giden genç bir kadının hikayesini ele alan dizide, erkek çocuklarına ve soyadına aşırı düşkün bir anne ile gelinin zıtlaşması konu alınıyor.

Geleneksel bir aile ile modern bir kadının buluştuğu proje gerçek bir hikayeden esinlenerek tasarlanmıştır. Aslı Enver’e en iyi kadın oyuncu ödülü kazandıran dizi, çekim mekanları ile merak uyandırıyor. O3 Medya yapımcılığında hayata geçirilen dizinin çekimleri ise platoda gerçekleşiyor.

BORAN KONAĞI DİZİ İÇİN İNŞA EDİLDİ

Dizide Boran Konağı olarak adı geçen, eski Bursa evleri görünümündeki konak, dizi için özel olarak yapıldı. Geniş bahçesi, kış bahçesi alanı ve havuzu ile büyüleyen yapı, Beykoz Kundura Fabrikası’nda kuruldu.

800 metrekare kapalı alanı, 1000 metrekare açık alanı olan platonun inşası için 600 metrekare parke yol ve 1000 metrekare yeşil alan peyzajı yapıldı. Dizide Bursa’da olarak gösterilen konak, İstanbul’un Beykoz semtinde, Eski Kundura Fabrikası’nda çekiliyor.

İSTANBULLU GELİN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR

İstanbullu Gelin dizisinin ilk bölümlerinde Süreyya ve Faruk aşkının başladığı otel Bursa Uludağ’da yer alıyor. Dizinin dış mekan çekimleri için Bursa’nın çeşitli yer ve mekanları kullanılıyor. Faruk ve Adem Boran’ın otobüs işletmeleri Bursa Otogar’da çekiliyor. İstanbullu Gelin dizisinde Faruk ve Süreyya’nın romantik sahneleri ise Bursa’nın Gölyazı beldesinde çekiliyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal