İstanbullu Gelin Esra’nın Eski Kocası Kim? İşte Detaylar

İstanbullu Gelin de bu hafta diziye dahil olan Esra’nın eski kocası kimdir? Adı ne? Ayrıntılar haberimizin devamında sizlerle…

28.09.2018-14:11 - (Son Güncelleme: 28.09.2018-14:07) İstanbullu Gelin Esra’nın Eski Kocası Kim? İşte Detaylar

İstanbullu Gelin de  bu hafta diziye dahil olan Esra’nın eski kocası kimdir? Adı ne? Ayrıntılar haberimizin devamında sizlerle…

Star Tv ekranlarının Cuma günleri ekranlara gelen başrollerinde Aslı Enver ve Özcan Deniz’in olduğu dizi İstanbullu Gelin oyuncu kadrosuna bu hafta Esra’nın eski kocası da dahil olacak. Bildiğiniz üzere Fikret, İpek’i deliler gibi kendisini başta sevmesine rağmen zamanla İpek ilişkisinde durum değişmişti.

İpek Boranların ailesinden gözüne Faruk’u kestirmesine rağman Faruk gönlünü ona açmamıştır. Bu nedenle İpek de Fikret ile evliliğinde pek de mutlu değildir ama zamanla onun sevgisi ile ilişkisini devam ettirmiştir. Bebek sahibi olan Fikret ve İpek çifti bebeğin hayatlarına girmesi ile daha da sıkıntılı bir döneme girmiştir. İpek lohusalık döneminde bebeğini dahi kucağına almak istememiş. Fikret ile aynı yatağı dahi paylaşmak istememiştir.

Fikret ise Faruk başta olmasını hep içerlemiştir. Faruk ailenin başındadır, herkes her dediğini yapar, sözü önemsenir ama Fikret hep onun gölgesinde kalmıştır. Bu nedenle abisine olan sinirini onun düşmanına yani Adem’e destek olarak çıkarmaya çalışmıştır. Eşi İpek ile olan ilişkisinde de mutluluğu yakalayamamış olan Fikret, Faruk’un Süreyya ile olan mutluluğuna dahi imrenmektedir. Aradığı huzuru eşinde bulamayan Fikret, iş yerinde sekreteri olan Esra’nın hayatına dahil olması ile dünyada kendisi ile ilgilenen ve kendisini sevebilecek birinin olmasının huzurunu yaşar.

Yüreğinde ona karşı olan sevgisini kendisine dahi itiraf etmekte zorlanan Fikret, Esra’nın kendisine seçtiği hediye konusunda bile kendisini ne kadar iyi tanıdığını düşünmüştür. Gizli bir aşk ile Esra’ya günden güne bağlanan Fikret, eşi İpek ile beraberken telefonuna gelen mesajla İpek’e ifade vermek zorunda kalsa da işin gerçek rengini ona söylemez. Yardıma ihtiyacı olduğunu öğrendiği Esra’nın yanına giden Fikret’i bir sürpriz beklemektedir: Esra’nın eski kocası. Esra’nın yanında sürekli gördüğü Fikret’i kıskanan Burak, eline geçirdiği cam vazoyu kırar ve tam eşi Esra’ya saldıracakken Fikret yetişir ve onun önüne geçer. Esra’nın eski eşinin adı Burak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal