İstanbullu Gelin 37. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Begüm Ölüyor Mu?

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları izleyici karşısına çıkmaya devam eden İstanbullu Gelin'in 16 Şubat tarihli 37. bölümünde Begüm'ün hastalığını Süreyya da öğreniyor,

16.02.2018-13:13 - (Son Güncelleme: 16.02.2018-13:49)

İstanbullu Gelin yayınlanan 37. bölüm fragmanıyla izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam edecek. Her cuma akşamı izleyicileriyle buluşmaya devam eden İstanbullu Gelin'in yeni bölümünde yaşam savaşı veren Begüm ile Süreyya arasında buzlar eriyor. İşte, İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı.


Süreyya ve Begüm arasındaki tartışma beklenmedik bir noktaya evrilir. Esma’nın bohça alışverişi Siren’i hayretler içinde bırakır. Akif ve Senem ilişkilerinin önündeki en acımasız engelle karşı karşıya gelirler. İpek kafasındaki tehlikeli planla Esra’nın karşısına çıkmaya hazırlanır. Osman’ın nişanı sırasında yaşanan bir olay Esma’yı utançtan yerin dibine geçirir. Sabaha karşı gelen korkunç bir haber konakta yeni bir dönemin başlamasına sebep olacaktır.


SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Faruk ve Esma arasındaki yüzleşme Reyhan’ı hayatının en zor seçimini yapmak zorunda bırakır. Gerçeklerle yüzleşemeyen İpek, Kıymet’ten duydukları ile neye uğradığını şaşırır. Ufak bir talihsizlik Süreyya’nın aklından bile geçiremeyeceği bir noktaya evrilir. Osman ve Burcu’nun aldıkları karar, başta Esma olmak üzere herkesi şaşkına çevirecek bir ismin Bursa’ya gelmesine neden olur. Her şeyin yolunda olduğunu düşünen Adem aldığı bir haberle en büyük kâbusunu yaşayacaktır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal