İrem Sak Çukur Dizisine Veda Etti

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur 112. son bölümüyle ekrana geldi. Çukur'da Selim rolündeki Öner Erkan ve Cengiz Erdenet'i canlandıran Mustafa Avkıran'dan sonra İrem Sak da diziye veda etti.

20.01.2021-13:28 - (Son Güncelleme: 20.01.2021-13:28) İrem Sak Çukur Dizisine Veda Etti

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Mustafa Avkıran, Nejat İşler, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Rıza Kocaoğlu ve Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisi 112. bölümüyle 18 Ocak Pazartesi akşamı ekrana geldi.

Çukur'da Seren Erdenet rolünü canlandıran güzel oyuncu İrem Sak diziye veda etti. Çukur'un resmi sosyal medya hesabından da İrem Sak'a veda paylaşımı yapıldı.

Paylaşımda "Bazen düşman oldun, bazen dost. Babanın intikamı almadan gitmedin ama. Güle güle Seren. Teşekkürler İrem Sak" ifadeleri kullanıldı.

Çukur'dan ayrılan İrem Sak ise Instagram hesabından paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu "Tek tek yazmak lazım herkesi, lakin çok kalabalık bir aile Çukur. Siz benim hayatıma siyah ağırlıklı da olsa inanılmaz bir renk kattınız Gözümün değdiği her gözü öperim, teşekkür ederim. Araç hazır değilse bir yemek yer giderim" mesajıyla Çukur hayranlarına veda etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal