İrem Helvacıoğlu ve Osman Sınav Arasında Gerginlik! Sen Anlat Karadeniz Kadrosundan Çıkıyor mu?

Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'i İrem Helvacıoğlu ve dizinin yapımcısı Osman Sınav arasında yaşanan O Ses Türkiye Gerginliğinin ardından akıllara İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz kadrosundan çıkıyor mu? sorusunu getirdi.

03.01.2019-10:29 - (Son Güncelleme: 03.01.2019-10:26) İrem Helvacıoğlu ve Osman Sınav Arasında Gerginlik! Sen Anlat Karadeniz Kadrosundan Çıkıyor mu?

Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'i İrem Helvacıoğlu ve dizinin yapımcısı Osman Sınav arasında yaşanan O Ses Türkiye Gerginliğinin ardından akıllara İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz kadrosundan çıkıyor mu? sorusunu getirdi.

İrem Helvacıoğlu, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı için sahneye çıkmış ve şarkı söylemişti. Fragmanlarda Helvacıoğlu yer alırken yayınlanan bölümde güzel oyuncunun olmaması şaşkınlık yaratmıştı.

'ÇEKİMDE YER ALDIKTAN SONRA BİLDİRDİ'

Helvacıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı 'O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'e büyük bir mutlulukla katılarak ilk kez sahnede şarkı söyleme deneyimi yaşadım çok eğlendim ve keyif aldım. Sizin de beğeneceğinizi düşündüğüm programda bana ait bölümün gösterilmemesi yönünde bir karar almak zorunda kaldım. Çünkü 'Sen Anlat Karadeniz' dizisinin yapımcı şirketi hayat verdiğim Nefes karakterinin gereği gibi korunabilmesi ve hissettiklerini daha iyi aktarabilmem amacıyla muvafakat etmediğini, çekimde yer aldıktan sonra bildirdi.' açılamasıyla dizisinin yapımcısı Osman Sınav'la gerginlik yaşadığını hissettirdi.

'O SES TÜRKİYE'YE BİZE DANIŞMADAN BAŞVURDU'

Osman sınav, Helvacıoğlu2nun açılamasından sonra açılamada bulundu. Sınav, 'Sosyal medyada yaptığı açıklamada yapımcısından üçüncü şahıs gibi bahseden Helvacıoğlu, O Ses Türkiye'ye bize danışmadan başvurdu. Menajeri prodüksiyon ekibini arayıp dizinin şarkılarından birini söylemek için izin istedi. Şarkıdan önce kanala sorun bakalım izin veriyorlar mı dedim? Kanalın izin vermediği bildirilmesine rağmen çekimlere katılıp, şarkı söyleyince aramızdaki sözleşme gereğince kendisine ve TV8’e ihtarname yolladık.' açılamasıyla ikili arasındaki gerginlik gün yüzüne çıktı.

Osman Sınav'ın bu açıklamasının ardından İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz kadrosundan çıkıyor mu? sorusunu akıllara getirdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal