İrem Derici'nin Buzdolabı Paylaşımı Yok Artık Dedirtti!

Pop müziğinin sevilen ismi İrem Derici, son yaptığı paylaşımla sosyal medyada büyük ses getirdi.

17.08.2017-14:53 - (Son Güncelleme: 17.08.2017-15:35)

Uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin'le ayrıldıktan sonra, yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren sevilen şarkıcı İrem Derici, ilginç paylaşımlarına devam etti. Aşırı sıcaklardan kurtulmak için çareyi buzdolabına girmekte bulan ünlü şarkıcı Derici, o anları sosyal medya hesabından "Gerçekten çok sıcak" notu ile yayınladı. Ünlü popçu İrem Derici'nin buzdolabı paylaşımına binlerce beğeni ve yorum yağdı. 

Bazı sosyal medya takipçileri sevilen şarkıcı İrem Derici'nin bu davranışlarını ayrılığa sonrası yaptığı ilginçliklere yorarken, "Ayrılık İrem'e yaramadı" şeklinde yorumlar yapıldı.

İşte İrem Derici'nin binlerce beğeni ve yorum alan o paylaşımı;

İREM DERİCİ KİMDİR?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde farklı farklı ünlü isimleri konuk eden İrem Derici, 1987 yılında İstanbul‘da dünyaya geldi. 16 yaşında burun ameliyatı olan ünlü popçu İrem Derici, müzikle ilgili hayallerini gerçekleştirmek için ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği, TV8 ekranlarının vazgeçilmez yarışması 'O Ses Türkiye'ye katılmıştır. 'Bensiz Yapamazsın' şarkısı ile müzik dünyası ile tanışan ünlü popçu Derici, asıl çıkışını 2014 yılında çıkardığı 'Kalbimin Tek Sahibine' adlı şarkı ile yapmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal