İranlı Model, Burak Özçivit'in Fotoğrafına Yorum Yaptı!

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit aşkına, İranlı model Mahlagha Jaberi'ye, Mahlagha Jaberi'nin Burak Özçivit'in fotoğrafına yaptığı yoruma galerimizden ulaşabilirsiniz.

04.02.2017-09:33 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) İranlı Model, Burak Özçivit'in Fotoğrafına Yorum Yaptı!

İRANLI MODEL BURAK ÖZÇİVİT'İN FOTOĞRAFINA YORUM YAPTI

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit aşkı evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyor. Fahriye Evcen'in yeni dizisinin başladı. Burak Özçivit'in Star TV'de yayınlanan Kara Sevda dizisinin devam etmesi her şeyin yolunda olduğunu gösteriyor. Fakat Fahriye Evcen kıskançlık krizine gireceğe benziyor. İranlı model Mahlagha Jaberi'nin, oyuncu Burak Özçivit'in fotoğraf ve videolarına yorumlar yapması dikkatleri çekti.

"YAKIŞIKLI, SENİ ÇOK SEVİYORUZ"

Jaberi'nin, Özçivit'in fotoğraflarının altına Türkçe olarak 'yakışıklı', 'seni çok seviyoruz' gibi yorumlar yapması, Özçivit'in sevgilisi oyuncu Fahriye Evcen'i çok kızdıracağa benziyor."One Time" dergisinin en dikkat çekici modeli seçilen Jaberi, Burak Özçivit'in fotoğraflarına sürekli yorumlar yazıyor.

ARAPLAR ONLARI ÇOK YAKIŞTIRDI

Burak Özçivit'in fotoğraflarının altına Arap hayranları da çok fazla yorum yapıyor. Araplar Burak Özçivit ve Mahlahga Jaberi için 'Best Couple' yani 'en iyi çift' diyerek birbirlerine çok yakışıtırdı. 

BURAK ÖZÇİVİT'E YORUM YAPAN MAHLAHGA JABERİ KİMDİR?

İranlı dünyaca ünlü model Amerika'da yaşıyor. 17 Haziran 1989 doğumlu olan İranlı model İngilizce ve Farsça biliyor.En son verdiği röportajda sevgilisi olmadığını söyleyen İranlı model görünen o ki Burak Özçivit'i çok beğeniyor.İnstagram'da 2 milyona yakın takipçisi olan İranlı model birçok evlilik teklifi aldığını söyledi.





DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal