İnsanlık Suçu Yeni Bölümü Olan 4. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D'nin yeni dizisi İnsanlık Suçu 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Heyecan dolu 3. bölümün ardından İnsanlık Suçu dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayınladı mı? İnsanlık Suçu yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

20.04.2018-11:12 - (Son Güncelleme: 21.04.2018-14:08)

Kanal D'nin sevilen dizisi İnsanlık Suçu 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Heyecan dolu 3. bölümün ardından İnsanlık Suçu dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayınladı mı? İnsanlık Suçu yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte merak edilen bütün soruların yanıt habeimizde..

Başrollerinde Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Ahmet Mümtaz Taylan ve Deniz Uğur gibi başarılı isimleirn yer aldığı İnsanlık Suçu dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayınladı mı?

İNSANLIK SUÇU 4. YENİ BÖLÜM FRAMANI YAYINLANDI MI?

Büyük bir merakla takip edilen İnsanlık Suçu dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayınladı. İnsanlık Suçu dizisi 4. yeni bölüm fragmanında; Suna, nişanlısı Gökhan'ı çok sevmesine rağmen son gördükleri yüzünden evlenmekten vazgeçmek ister. Suna'nın verdiği karara uymasına ne Gökhan, ne de annesi Emel izin vermeyecektir.

Gökhan, Suna'nın Cemal ile olan yakınlığını kıskanır ve ayrılmak istemesine karşı çıkar. Bu evliliğin gerçekleşmemesi için Suna'nın güvendiği tek kişi Cemal'dir.

Diğer yandan Cemal, kız kardeşini affetmez ve bebeğini ondan alarak cezalandırmaya çalışır. Esra'nın üzülmesi ağabeyi Cemal'i bu kararındna vazgeçirmeye yetecek midir?

İnsanlık Suçu 4. yeni bölümü ile 21 Nisan Cumartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal