İnsana Aşka Olan İnancını Kaybettiren Ünlü İlişkiler!

Eskiden aşklarıyla dillerden düşmeyen ünlü isimler, şimdi çok farklı insanlarla çok farklı hayatlar yaşıyor.

11.08.2017-18:02 - (Son Güncelleme: 26.08.2017-08:03)

Geçmiş zamanlarda aşklarıyla çok konuşulan ama sonları hep hazin olan ünlü isimler, şimdi çok farklı insanlarla çok farklı hayatlar yaşıyor. İşte o ünlü isimlerden bazıları...

Engin Altan Düzyatan - Özge Özpirinçci

5 senelik mutlu birlikteliğin ardından, evlenmeleri beklenirken sürpriz bir kararla ayrılan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ile Özge Özpirinçci, herkesi şaşırtmıştı. Sevilen oyuncu Engin Altan Düzyatan ayrılığı hakkında şu açıklamayı yaptı: "Ben, hayatı beyefendi olarak yaşamaya ve etrafımdakilere öyle davranmaya çalışıyorum. Bu yüzden sustum. Yıllarınızı paylaştığınız biri hakkında konuşmak yanlış. Mağdur edebiyatı yapılıyor ve ortada bir mağdur varsa o, ben ve Neslişah'tır. Ortada karşılıklı bitmiş bir ilişki vardı. Yani terk etme ve aldatma yoktu. Biten ilişkinin üzerinden de beş ay geçmişti. Ve bu sürenin sonunda benim hayatıma biri girdi. Ama bu öyle bir lanse edildi ki. Ben kötü adam, Neslişah kötü kadın oldu. Halbuki ben Neslişah'la henüz tanışmamışken ayrıldığım kişinin yeni bir ilişkisi başlamıştı bile. Açıkçası benden çok Neslişah etkilenmiştir. Ama çok takmadık, takarsanız hayatınız yaşanmaz hale gelir. Bir de sosyal medyada herkes her şeyi konuşuyor. Kime cevap vereceksin? Ben kendi yaşadıklarımı biliyorum." dedi. Altan'ın bu açıklaması üzerine güzel oyuncu Özge Özpirinçci tarafından yanıt gecikmedi. Özpirinçci; "Yürüyüp geçeceksin, ben öyle yaptım. Bilirsin ben iyi yürürüm" karşılığını verdi.

Seda Sayan - Nihat Doğan

Defalarca kez evlenip boşanan izdivaç programının sunucusu Seda Sayan ve Nihat Doğan ilişkisi çok ses getirse de, uzun sürmemişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal