İmparator'dan Yıllar Sonra Büyük İtiraf!

İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses, vefatının 19. senesinde anılan Barış Manço hakkında yazdığı yazıda "Bizim şirkete bir kaset anlaşması yapacaktık ama olmadı" itirafında bulundu.

01.02.2018-16:23 - (Son Güncelleme: 01.02.2018-16:20) İmparator'dan Yıllar Sonra Büyük İtiraf!

Yaptığı parçalarla genç neslin de yakından bildiği Barış Manço vefatının 19. yılında sevenleri tarafından unutulmadı. Ünlü isimler Barış Mançoy hakkında paylaşımlarda bulunurken Tatlıses'in yaptığı paylaşım itiraf niteliğini taşıdı. Pek çok sektörde ticari faaliyette bulunan Tatlıses, seneler önce Manço'yu plak şirketine alacağını ancak bunun gerçekleşemediğini itiraf etti.

İbrahim Tatlıses’in yazdığı yazı şu şekilde:

"Yaz tahtaya bir daha, tut defteri kitabı, sarı çizmeli Mehmet Ağa bir gün öder hesabı… Valla sen gittin gideli, kimse hesap ödemedi be USTA… Kimseler seni unutmadı be USTA… Demek ki; unutulmayacaklar arasındaymışsın be USTA, seni özlüyoruz be USTA, ALLAH'ın rahmeti, bereketi üstüne olsun be USTA…

Bizim şirkete bir kaset anlaşması yapıyorduk, Bodrum'da konuşmuştuk be arkadaş ama olmadı olsun başka firmalara yaptığın plaklarla şarkılarla avutuyoruz kendimizi… Adam olacak çocuk daha adam olamadı be USTA…"

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağıya doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal