İlker Kaleli'nin Oynadığı The Serpent Dizisinin Konusu Nedir?

İlker Kaleli, yeni dizisi The Serpent ile gündeme bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu Türkiye'de henüz yayınlanmayan The Serpent dizisinin konusu ne? The Serpent nerede yayınlanıyor?

25.01.2021-14:04 - (Son Güncelleme: 25.01.2021-14:04) İlker Kaleli'nin Oynadığı The Serpent Dizisinin Konusu Nedir?

Fox TV'de geçtiğimiz sezon Öğretmen dizisinde oynayan ünlü oyuncu İlker Kaleli, yeni dizisi için Tayland'a gitti. Kaleli'nin çekimleri için Tayland'a gittiği The Serpent dizisinden ilk kareler sosyal medyaya düştü. Peki The Serpent konusu ne? The Serpent nerede yayınlanıyor? 

THE SERPENT NEREDE YAYINLANIYOR?

BC ve Netflix işbirliğinde hazırlanan ‘The Serpent’ dizisinin kadrosunda yer alıyor. Seri katil Vietnam asıllı bir Fransız olan Charles Sobhraj’ın ilginç hikayesini anlatan mini dizide 'Vitali Hakim' adlı bir Türk turisti oynayan İlker Kaleli’nin sahneleri konuşulmaya çok beğenildi. 

The Serpent Netflix Türkiye’de henüz yayınlanmadı. The Serpent Netflix ve BBC tarafından ortaklaşa çekilmiştir. 8 bölümü bulunan The Serpent dizisi 1 Ocak 2021 Cuma günü saat 21: 00 itibarıyla BBC One’da yayınlanmaya başladı. Mini dizi olan The Serpent IMDB’den 7,7 puan almıştır.

THE SERPENT DİZİSİ KONUSU

Dizinin konusu; 1970’li yıllarda Güneydoğu Asya’da Batılı turistlerin peşinde olan bir seri katilin hikayesini konu almaktadır. Charles Sobhraj, Güneydoğu Asya’da bulunan çeşitli ülkelere seyahat eden 20 gezginin cinayetinin sorumlusu olmakla bilinmektedir.

Dünya üzerinde farklı kıtalarda hakkında yakalama emri çıkarılmıştır. Sobhraj’ın yakalanma öyküsünün anlatıldığı The Serpent dizisinde, Charles Sobhraj rolüne Tahar Rahim can vermektedir. 1975 yılı ve 1976 yılında Hindistan, Tayland ve Nepal’in ‘Hippi Yolu’nda genç batılı gezginlerin faili meçhul cinayetlerinin baş zanlısı olan Sobhraj, üç farklı kıtada tutuklama emri ile Interpol’ün en çok aranan adamları arasında yerini almıştır.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal