İlayda Alişan Çukur Dizisinden Ayrılıyor mu?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli'nin rol aldığı Çukur dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor. Çukur dizisinde Akşın karakterine hayat veren İlayda Alişan'ın diziden ayrılacağı iddia edildi.

27.04.2019-17:13 - (Son Güncelleme: 27.04.2019-17:10)

Show TV'nin izlenme rekorları kıran Çukur dizisinde sürpriz bir ismin de diziye veda edeceği magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstengil gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde karakterler diziden tek tek ayrılmaya devam ediyor.

İLAYDA ALİŞAN ÇUKUR KADROSUNDAN AYRILIYOR MU?

Çukur dizisinde Akşın karakteri ile izleyici karşısına çıkan ve sevilen İlayda Alişan hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. İlayda Alişan'ın Çukur dizisi karosundan ayrılacağı iddia edildi.

DUYGUSAL BİR VEDA HAZIRLANACAK

Çukur'un ilerleyen bölümlerinde Yücel'in Akşın'ı öldürüp uçurum kenarına bırakacağı öğrenildi. Çukur dizisi kadrosundan çıkacak olan Akşın karakteri için izleyenleri derinden sarsacak bir cenaze töreni düzenleneceği ifade edildi. Sena'nın ölümünün ardından Çukur'da İlayda Alişan'ın hayat verdiği Akşın karakteri içinde duygusal bir veda hazırlanacak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal