İbrahim Tatlıses’in Kızı Kardeşi İdo’nun Düğününe Neden Katılmadığını Açıkladı

İbrahim Tatlıses’in yıllar sonra ortaya çıkan kızı Dilan Tatlıses, kardeşi İdo Tatlıses’in düğününe neden katılmadığını açıkladı.

17.10.2018-08:39 - (Son Güncelleme: 08.11.2021-16:32) İbrahim Tatlıses’in Kızı Kardeşi İdo’nun Düğününe Neden Katılmadığını Açıkladı

İbrahim Tatlıses’in yıllar sonra ortaya çıkan kızı Dilan Tatlıses, kardeşi İdo Tatlıses’in düğününe neden katılmadığını açıkladı. 

Geçtiğimiz aylarda şaşalı bir düğünle dünya evine giren İdo Tatlıses’in düğüne, kardeşi Dilan Tatlıses’in katılmaması dikkat çekmişti. Geçtiğimiz akşam görüntülenen Dilan Tatlıses, yılın düğününe neden katılmadığını açıkladı.

DİLAN TATLISES KARDEŞİ İDO’NUN DÜĞÜNÜNE NEDEN KATILMADI

Babası gibi şarkıcı olan Dilan Tatlıses, kardeşi İdo’nun düğününe katılmamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Yılın düğünü olarak adlandırılan ve ünlü akınına uğrayan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin düğününe, bir dargın bir barışık ilişkileri ile dikkat çeken kız kardeşi Dilan Tatlıses katılmadı. Magazin muhabiri arkadaşların geçen gün yakaladıkları Dilan Tatlıses, İdo’nun düğünü hakkında sorulan sorulara, için 'kayda değer şeyler konuşalım' yanıtını verdi.

Dilan Tatlıses

İDO HASTAYKEN BENİ ARAMADI

Babalarının zinden giden şarkıcılık yapan iki kardeşin, aralarının açılmasına Dilan Tatlıses’in koronavirüse yakalandığı zaman kardeşi İdo’nun kendisini hiç aramamasının neden olduğu iddia edildi. Ağır bir Kovid-19 süreci geçiren Dilan Tatlıses, o dönemde sadece babası ve abisi Ahmet Tatlıses’in kendisini aradığı belirtmişti. Zor günler geçiren Dilan, kardeşi İdo’nun hastalık sürecinde kendisini hiç aramamasına darıldığı ve dillere destan olan Tatlıses düğününe katılmadığı iddia edildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal