İçerde Nerede Çekildi ?

İçerde, 19 Eylül 2016 tarihinde çekilen dizi 19 Haziran 2017 yılında son bulmuştur. Yapımcılığını Kerem Çatay, yönetmenliğini Uluç Bayraktar yapmıştır.

03.07.2020-13:09 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-13:06) İçerde Nerede Çekildi ?

Dizinin başrol oyuncuları Çağatay Ulusoy, Mustafa Uğurlu, Çetin Tekindor, Aras Bulut İynemli, Rıza Kocaoğlu, Bensu Soral, Damla Colbay gibi isimlerden oluşmaktadır. Sarp Yılmaz, polis akademisini bitirerek arkadaşları aracılığıyla gizli polis olarak içeriye alınmıştır.

Kaçırılan kardeşini öğrendikten sonra çatışmalara girerek Celal’e karşı bir cephe oluşturmuştur. Aynı zamanda Melek adında bir kızdan hoşlanmaktadır. Kardeş rolündeki Mert ise yine polislik mezunudur.

Celal yüzünden birçok zorluklar yaşamış, sokakta çalıştırılmaya mahkum edilmiştir. Kendisini kaçıran kişi tarafından bir anda ajan olarak alınarak, çeşitli ortamlara gönderilmeye başlanmıştır. Ancak Sarp ve Mert birbirlerinin kardeş olduğunu öğrenmesiyle birlikte onu sokaklara satan kişiye karşı cephe alacaktır.

Celal Duman ise kardeşlerin düşmanı ve mafyaların en üstündeki kişidir. Çevreden istediği elemanları kaçırarak karanlık işlerinde kullanmaktadır. Yusuf Kaya ise Celal'in yakalanması için Sarp'ın içeriye gizlice girmesini sağlayan suçlarla ilgilenen bir müdürdür. Füsun Yılmaz ise Sarp ve Umut karakterinin annesi rolündedir. İşlettiği lokantasından kazandığı paralarla evin geçimini sağlamaktadır.

Bensu Soral,  mafya çetesinin lideri olan Celal'in kızıdır. Sarp'a karşı derin duygular beslemektedir. Sevdiği erkeğin öldürülmesine engel olmak isterken kurşunlanarak öldürülmüştür. Eylem ise Mert'i sevmektedir. Dizinin son bölümlerine doğru Mert evlenme teklifi etmiştir.

İçerde Dizisinin Konusu

İçerde dizisinin konusu: İki kardeşin birbirinden habersiz şekilde mafya ve polislerin arasına karışması anlatılmaktadır. Polislerin içine karışan Sarp, mafyanın içine karışan kişi ise Mert’tir. Celal’in koruması olan Mert daha sonrasında kardeşini bularak onun tarafında yer alacaktır.

Karşılıklı çatışma ve kavgaların yer aldığı dizide aşk, aksiyon, macera, polisiye gibi birçok unsur yer almaktadır. Alyanak,  Celal'in etrafında olan adamlardan biridir.

Dizi boyunca birçok olayda ters tepki göstererek mafya çetesini polise ihbar ederek Sarp ve Mert'in tarafında yer almıştır. Dizinin en sağlam adamlarından biri olan Davut Celal’in en hakiki adamlarından biridir. Çocukluğunda zorlu bir süreçten geçmiş, evini yakmıştır.

Filmi Nerede Çekildi

İçerde dizisi nerede çekildi: İçerde dizisi için birçok mekan ve semt kullanılmaktadır. Balat ve Fener sokakları dizide en popüler olan yerlerden birisidir. Aynı zamanda karşı düşmanlardan biri olan Celal'in kebapçısı Hasköy' de bulunan asıl adı Safiye Sultan olan yerin arka tarafında çekimler yapılıyor.

Şişli'de bulunan Mert'in evi Kazım Orbay adlı caddede bulunmaktadır. Son sistemle yapılmış, özel asansör gibi birçok olanağı bulunan bir evdir. Mert'in kardeşi olan Sarp'ın yaşadığı otopark ise Fatih Şişhane semtleri arasında yer almaktadır. Aynı zamanda Beykoz, Kuzguncuk ve Karaköy gibi semtlerde de çekimler yapılmaktadır. Dizinin çekim yerleri ve mekanları konuya göre ve olaya göre değişiklik göstermektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal