İbrahim Tatlıses'ten Popstar Adnan Orhan'a Destek

Popstar Alaturka ve O Ses Türkiye yarışmaları ile adını duyuran Adnan Orhan, yeni albüm hazırlıklarını tamamladı. Orhan, albümünün piyasaya çıkarırken İbrahim Tatlıses'ten de destek geldi.

23.04.2019-12:15 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-12:11) İbrahim Tatlıses'ten Popstar Adnan Orhan'a Destek

Bir döneme damgasını vuran Popstar Alaturka ve O Ses Türkiye yarışmalarında gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Adnan Orhan, ilk albümünü piyasaya çıkar. Adnan Orhan'ın 'Senin Adın Aşk' adlı albümüne destek geldi.

İLK KLİP YILDIZ TİLBE'NİN EMİ PARÇASINA ÇEKİLDİ

Genç şarkıcı Adnan Orhan, albümünde yer alan Yıldız Tilbe'nin 'Emi' adlı parçasını kliplendirdi. Emi şarkısının klibinin yönetmenliğini Kemal Başbuğ üstlendi. Klip İstanbul'un Karaköy, Haliç ve Galata gibi farklı yerlerinde çekildi.

'HER ŞARKI İÇİN ÖZENLE HAZIRLANDIK'

Adnan Orhan ilk albümünü çıkarmanın heyecanını yaşadığını belirtti. Adnan Orhan, 'Albümdeki her şarkı için özenle hazırlandık. Ama büyük bir Yıldız Tilbe hayranı olarak çıkış şarkısı olarak 'Emi' yi seçtim.' dedi.

İBRAHİM TATLISES'TEN DESTEK

Postar ve O Ses Türkiye yarışmasıyla dikkatleri üzerine çeken Adnan Orhan, performansıyla dudak ısırtmıştı. Adnan Orhan'ın albümündeki bütün şarkıları dinleyen İbrahim Tatlıses'ten genç şarkıcıya destek geldi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal