İbrahim Tatlıses'ten Erol Köse'ye Dava Şoku!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, yapımcı Erol Köse'ye dava açtı. 'Tatlıses Klasiği' albümünü piyasaya izinsiz çıkaran Köse, 98 bin TL tazminata mahkum olurken Tatlıses, faizi ile 166 bin TL'lik icra başlattı.

24.07.2018-11:05 - (Son Güncelleme: 24.07.2018-10:53) İbrahim Tatlıses'ten Erol Köse'ye Dava Şoku!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in eski şarkılarından oluşan 'Tatlıses Klasiği' albümünü iddialara göre yapımcı Erol Köse izinsiz bir şekilde piyasay sürdü.

Tatlıses, mahkemeye başvurdu ve eski şarkılarının yeniymiş gibi yayımlandığını ileri sürdü. İbrahim Tatlıses dilekçede, albümün piyasadan toplatılmasını, satışının ve dağıtımının durdurulmasını talep etti. 5 bin lira maddi tazminat ile 30 bin lira manevi tazminat istedi.

Mahkeme karar olarak, İbrahim Tatlıses'in şarkılarının yer aldığı 'Tatlıses Klasiği' albümünün isimsiz kullanılması gerekçesiyle 98 bin TL'lik tazminat ödemesine karar verildi.

İCRA MÜDÜRLÜĞÜNE BAŞVURDU

İbrahim Tatlıses, mahkemenin kararının ardından icra müdürlüğüne başvurdu. Ünlü türkücü alacağının yasal faizi ile birlikte 166 bin TL olduğunu belirtti ve yapımcı Erol Köse'ye icra takibi başlattı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal