İbrahim Tatlıses'in Oğlu İdo'nun Tehdit edilmesinde yeni Gelişme

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'nun tehdit edilmesi üzerine başlatılan soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Tehdit eden kişinin belirlenebilmesi için baz istasyonları tespit edilip HTS kayıtları çıkarılacak.

18.07.2018-14:49 - (Son Güncelleme: 18.07.2018-14:05) İbrahim Tatlıses'in Oğlu İdo'nun Tehdit edilmesinde yeni Gelişme

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo, ölüm tehdidi almış ve 2 Temmuz'da savcılığa başvurmuşlardı. Soruşturma kapsamında, şahsın yakalanması ve tespit edilebilmesi için baz istasyonları tespit edilip HTS kayıtları çıkarılacak.

28 Haziran'da yaşanan olay da İbrahim Tatlıses ve oğlu İdo'nun albümlerinin çıtığı şirketi arayıp, bir kişi tehditler savurmuştu. Telefondaki şahıs İbrahim Tatlıses'i, 'İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'yu Kuşadası'nda pusuya düşüreceğiz' şeklinde tehdit etmişti.

HTS KAYDI ÇIKARILACAK

Yaşanan tehdit olayının üzerine İbrahim Tatlıses savcılığa başvurarak kendisi ve oğlunun ölüm tehdidi aldığını ifade etti.

Savcılıktan çıkan karara bağlı olarak şirket telefonlarının 27 Haziran ve 3 Temmuz tarihleri arasında aranan ve arayan kayıtlarının baz istasyonlarıyla birlikte tespit edilerek HTS kayıtlarının çıkarılmasına karar verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal