İbrahim Tatlıses 25 Yıl Sonra Oğlu İdo'nun Gerçek İsmini Açıkladı!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 25 yıl sonra oğlu İdo'nun gerçek ismini açıkladı.

24.07.2017-09:56 - (Son Güncelleme: 29.04.2019-12:25)

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, aşadığı silahlı saldırıdan sonra katıldığı bir televizyon programında, 25 yaşındaki oğlu İdo Tatlıses'in gerçek ismini ilk kez açıkladı.

''OĞLUMUN ADI İDO DEĞİL''

Oğlu genç şarkıcı İdo Tatlıses'le ilgili katıldığı televizyon proramında çarpıcı açıklamalar yapan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 25 yaşındaki oğlu İdo’nun adıyla ilgili olarak daha önce kimsenin bilmediği bir detayı duyurdu: “Oğlumun adı İdo değil İbrahim’dir. Ona İbrahim ve Derya ismini birleştirerek İdo adını koydular. Kamuoyunda öyle geçiyor ama gerçek ismi İbrahim’dir.”

Sevilen türkücü İbrahim Tatlıses, yaşadığı silahlı saldırı sonrası tedavi sürecinde 107 kilodan 92 kiloya düştüğünü ve amacının 88 kilo olduğunu da sözlerine ilave etti.



İBRAHİM TATLISES KİMDİR?

Magazin dünyasının en sık takip ettiği isimlerden biri olan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, 1954 yılında Şanlıurfa'da dünyaya geldi. Yılmaz Tatlıses tarafından keşfedildikten sonra şöhret basamaklarını tek tek tırmanmaya çalışan ünlü türkücü Tatlıses, 1977 yılında çıkardığı 'Ayağında Kundura' albümü ile müzik dünyasına merhaba dedi. Birçok albümde imzasını olan sevilen türkücü Tatlıses, aynı zamanda sinema filmlerinde de boy gösterdi. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, aynı zamanda emekli olmuştur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal