İbrahim Kutluay'ın Yasak Aşkı Ortaya Çıktı!

Eşi Demet Şener ile olaylı bir şekilde ayrılan basketbolcu İbrahim Kutluay yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü basketbolcu gönlünü stil danışmanı Ece Sükan’a kaptırdı.

22.01.2021-13:14 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-09:03)

Çapkınlığıyla bilinen ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay sevgilisi Edwina Sponza’dan ayrılır ayrılmaz gönlünü başka bir güzele kaptırdı. Basketbolcu’nun gizli aşkı ise herkesin tanıdığı Ece Sükan çıktı. Kutluay sevgilisi Sponza ile birlikte olduğu sıralarda ismi Ece Sükan’la aşk yaşıyor iddialarına karışmıştı. Yasak aşk ikili tarafından yalanlansa da, İbrahim Kutluay Edwina Sponza’dan ayrılır ayrılmaz Sükan’la anılmaya başlandı. 

KUTLUAY-SÜKAN AŞKI YENİ DEĞİL

Demet Şener’le ayrılığının ardından ismi Edwina Sponza ile anılan 46 yaşındaki basketbolcu İbrahim Kutluay’ın gizli aşkı ortaya çıktı. Sabah gazetesinden Bülent Cankurt’un haberine göre, Kutluay ve Sükan aşkı yeni değil. Cankurt; “Aslına bakarsanız İbrahim Kutluay-Ece Sükan birlikteliği pek de yeni bir aşk sayılmaz! Çünkü üç yıl önce Kutluay ile Sükan arasında aşk dedikodusu çıkmıştı. Üstelik Kutluay o zaman, Sponza ile beraberdi” sözleriyle ikilinin aşkının taze olmadığını dile getirdi. 

İBRAHİM KUTLUAY’IN GİZLİ AŞKI SÜKAN’MIŞ!

Çapkınlığı ile bilinen İbrahim Kutluay, Sponza ile birlikteyken Ece Sükan’la yakalanmış, Sponza da Sükan’a ağzını geleni söylemiş şeklinde iddialar ortaya çıktı. Aradan üç yıl geçtikten sonra tekrar birlikte olmaya karar veren ikili, geçmiş yıllardaki yasak iddialarını da tekrar gündeme getirdi. Kutluay-Sükan ikili birlikte mekanlara gitmeye başladığı söyleniyor. Üç yıl önce bir ilişkideyken Ece Sükan’la yakınlaşan İbrahim Kutluay’ın bunca yıl bekledikten sonra tekrar Sükan’la birlikte olması ise bu ilişkinin ömrünün ne kadar olacağı konusundaki merakları artırdı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal