Hülya Darcan’dan Zeynep Korel Açıklaması

Etiler'de objektiflere yansıyan Hülya Darcan, kendisine dava açan büyük kızı Zeynep Korel ile ilgili ilk kez konuştu. Zeynep Korel'le yaşadığı sorunlar nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen Darcan, 'O benim evladım' diyerek kızına sahip çıktı.

05.09.2020-12:09 - (Son Güncelleme: 05.09.2020-12:09) Hülya Darcan’dan Zeynep Korel Açıklaması

Hülya Darcan, geride bıraktığımız gün Etiler'deki bir hastane çıkışı basın mensuplarının sorularının sorularını cevapladı. Darcan, uzun bir süredir sorun yaşadığı büyük kızı Zeynep Korel hakkında konuştu.

Cadde'nin haberine göre; yeniden ekranlara döneceğini müjdeleyen Hülya Darcan, Çekimlerine Ayvalık'ın Kalem Adası'nda gerçekleşecek dizide rol alacağını dile getirdi. Samimi açıklamalarda bulunan Hülya Darcan'a Amerika'da yaşayan kızı Zeynep Korel'in kendisi ve Bergüzar Korel hakkında söyledikleri hatırlatıldı. Konu hakkında açıklama yapmaktan kaçınan Darcan ise 'Hiçbir şey söylemek istemiyorum, o benim evladım' ifadelerini kullandı. Darcan, diğer soruları da teşekkür ederek cevapsız bıraktı.

NE OLMUŞTU?

Amerika'da yaşayan ve temizlik sektöründe çalışan Zeynep Korel, 'Bana iftira attılar' diyerek kardeşi Bergüzar Korel ile annesi Hülya Darcan'a ateş püskürmüş ve hakaret etmişti. Korel'in açıklamalarının ardından Bergüzar Korel, blası hakkında konuşma yasağı kararı aldırmıştı. Bunun üzerine Zeynep Korel, 'Sırtımdan bıçaklandım, manevi bağlar koptuysa maddi bağlar da kopsun' diyerek ailesine miras davası açmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal