Hülya Avşar Oyunculuğa Tövbe Etti: Ünlü Sanatçı Rol Aldığı Masumiyet Dizisinden Bin Pişman!

Ünlü sanatçı Hülya Avşar geçtiğimiz gün Belgrad ormanında yürüyüş yaparken görüntülendi. Avşar kızı rol aldığı son projesinden bin pişman olduğunu anlattı.

26.09.2020-16:57 - (Son Güncelleme: 11.12.2021-12:25) Hülya Avşar Oyunculuğa Tövbe Etti: Ünlü Sanatçı Rol Aldığı Masumiyet Dizisinden Bin Pişman!

Ünlü sanatçı Hülya Avşar her yaptığı ve söylediğiyle olay yaratmaya devam ediyor. Avşar geçtiğimiz haftalarda verdiği konserle çok konuşulmuştu. Ünlü sanatçı giydiği derin sırt dekolteli elbisesiyle hayranlarının dudağını uçuklatmış, magazin gündeminde günlerce konuşulmuştu. Ünlü sanatçı yarattığı bu olayın ardından şimdi de çarpıcı ifadeler kullanmaktan kaçınmadı. İşte habere ilişkin o detaylar…

HÜLYA AVŞAR’A HAYRANLARINDAN SERENAT 

Her yaptığı ve söylediği olay olan sanatçılardan Hülya Avşar geçtiğimiz gün belgrad ormanında görüntülendi. Ünlü sanatçıyı yürüyüş yaparken yakalayan basın mensupları, Avşar kızının samimi açıklamalarda bulunacağı sorular sordu. Ormanda hayranlarına da yakalanan Avşar’a sevenleri “Mavi Mavi” şarkısıyla serenat yaptı. Ünlü sanatçı neye uğradığını şaşırarak hayranlarına alkışlarla karşılık verdi.

AVŞAR SON DİZİSİNDEN BİN PİŞMAN

Hülya Avşar’ı yürüyüş yaparken yakalayan basın mensupları ünlü sanatçıya ekranlarda yer aldığı son dizi projesi soruldu. Soru karşısında samimi açıklamalarda bulunan Avşar, “Çok anlamsız şeyler yaşadık. Çok iyi giden bir dizi yapımcı ve televizyon arasındaki anlaşmazlıklardan dolayı saçma sapan bir hal aldı. İyice dersimi aldım. Arkasında durulması gereken şeylerin durulmadığının farkına varınca yok. Bir deneyim dedim, burnumdan getirdiler” şeklinde ifadeler kullanarak dizinin erken final yapmasına dair düşüncelerini de dile getirmiş oldu. 

Dizi setlerinin ve çalışma ortamının zorluğundan yakınan Hülya Avşar, dijital içeriklere karşı herhangi bir ön yargısı olmadığını ve ileride böyle bir şeyin olabileceğini söyledi. Ünlü sanatçı; “Benim şartlarıma uyuyor, çalışma şartlarıma uyuyor. Medeni yani açıkçası. Reyting sıkıntısı yaşamıyorsun, tabii ki onun da bir izlenme durumu söz konusu ama yine çok daha medeni televizyondan” ifadelerini kullandı. 

hülya

AVŞAR: KİMSENİN KONUŞMASI BENİ İLGİLENDİRMİYOR

Geçtiğimiz haftalarda yeni gazino’da sahne alan Hülya Avşar, derin sırt dekolteli elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü sanatçı kendisine gelen eleştirilere yönelik ise; “Ben kimseyi eleştirmem, kimseyi de yargılamam. Kendi kıyafetlerimi çok beğeniyorum. Ben hiçbir şekilde eleştiri, biliyorsunuz sosyal medyada yorum almıyorum. Ben kendi zevkime ve bakış açıma göre hareket ediyorum. Eleştiren olacak tabii ama beni ilgilendirmiyor mesele. Ben bu saatten sonra bunlara cevap vermem sahada konuşuyorum. Bunlar varsa demek ki, evet. Bu saatten sonra kimsenin konuşması beni ilgilendirmiyor, ben sadece sahada konuşmaya her zaman her konuda devam ettim, edeceğim ediyorum” diyerek konuya dair son noktayı koydu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal