Hülya Avşar'ın Derin Dekoltesine Şampanya Yağdı!

Yıllara meydan okuyan güzelliği ve fiziği ile çok konuşulan isimlerden biri olan Hülya Avşar, derin dekoltesiyle herkesi kendine hayran bıraktı. İşte ünlü sanatçının sırt dekolteli muhteşem konserinden detaylar…

24.01.2021-09:04 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-11:30) Hülya Avşar'ın Derin Dekoltesine Şampanya Yağdı!

Her söylediği ve yaptığı olay olan, yılların eskitemediği güzelliğiyle gençlere taş çıkartan Hülya Avşar’dan çok konuşulacak fotoğraflar geldi. Üç yıl aradan sonra geçtiğimiz gün sahneye çıkıp hayranlarıyla buluşan güzel, derin sırt dekoltesiyle konserde bulunan herkesi kendine mest etti. 

AVŞAR ÜÇ YIL ARADAN SONRA SAHNEDE

Sesi, güzelliği ve oyunculuğuyla on parmağında on marifet denilen sanatçılardan Hülya Avşar sahneye çıktı. Sahnelere üç yıl verdiği aradan sonra Maslak 1453’te Yeni Gazinoda çıkan sanatçı hem sesi hem de dekoltesiyle sevenlerini büyüledi. Yoğun istek üzerine yıllar sonra sahne alan ünlü sanatçının konserine saatler öncesinden rezervasyonları doldu. Avşar söylediği şarkıların yanı sıra sahne kostümüyle de çok konuşuldu. Magazin gündeminde bomba etkisi yaratan derin dekolteli elbisesiyle şov yapan 58 yaşındaki Avşar kızına yorum ve beğendi yağdı. 

hülya

HÜLYA AVŞAR’IN OLAY OLAN DERİN DEKOLTELİ ELBİSESİ

Yeni Gazino’da sevenleriyle buluşan ünlü sanatçı Hülya Avşar, güzelliğiyle herkese meydan okudu. Gece boyunca repertuarında Türk Sanat Müziği’ne yer veren sanatçı, izleyicilerine muhteşem bir gece yaşattı. Saatler öncesinde rezervasyonların dolduğu mekanda Avşar’ın dekolteli elbisesi damga vurdu. 58 yaşında olmasına rağmen kusursuz bir fiziğe sahip olan güzel sanatçı hayranlarının ağzını açık bıraktırdı. Melih Yazgan imzalı derin dekolteli elbisesini giyen ünlü sanatçı, sosyal medyada da yeni bir tartışmanın oluşmasını sağladı. Birçok hesap son günlerde yaptığı kıyafet seçimleriyle adından olumsuz bahsettiren şarkıcı Sibel Can diğeri de yaşına rağmen kusursuz güzelliği ve derin dekolteli elbisesiyle hayranlarının karşısına çıkan Hülya Avşar’dı. İki sanatçının da takipçileri sanatçıları yoğun bir yorum yağmuruna tuttu. 

hülya

HÜLYA AVŞAR UĞRUNA 200 ŞİŞE ŞAMPANYA

Gece boyunca eğlenceli ve keyifli anlar yaşayan Hülya Avşar’a ilgi büyüktü. Rus, Arap ve Azeri’lerin yoğun olduğu konserde Hülya Avşar; “ “Ben artık sevmeyeceğim. Siz sevmeye devam edecek misiniz?” diyerek, “Artık Sevmeyeceğim” şarkısını sevenlerine seslendirdi. Avşar kızına ilgi o denli yoğundu ki sahneye sürekli şampanya yağdı. Ünlü sanatçı onuyla ilgili; “Ben böyle şımartılmaya alışkın değilim. İlk defa sahneme şampanya kabul ediyorum. Demek racon buymuş, hepinize çok teşekkür ediyorum” diyerek duygularını ifade eden şarkıcıya tüm gece 200 şişe şampanya açıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal