Hülya Avşar’dan Gündemi Sarsacak İtiraf: Siyasete Girebilirim

Ekranların en sevilen isimlerinden Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde siyasete gireceğim diyen Nihat Doğan’a cevap olarak, kendisinin de siyasete girebileceğini belirtti.

22.08.2017-08:28 - (Son Güncelleme: 15.11.2021-15:49) Hülya Avşar’dan Gündemi Sarsacak İtiraf: Siyasete Girebilirim

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar, geçtiğimiz gün yaptığı itirafla sosyal medyanın gündemine düştü. Katıldığı bir söyleşide Nihat Doğan’ın HDP’den siyasete katılmayı düşündüğünün belirtilmesi üzerine, Avşar kendisinin de siyasete sıcak baktığını belirtti. 

HÜLYA AVŞAR SİYASETE GİRİYOR

Nihat Doğan’ın katıldığı bir televizyon programında siyasete gireceğini belirtmesi üzerine, bir yorumda Hülya Avşar’dan geldi. Avşar kızı siyasete atılmaya sıcak baktığın belirtti. 

Geçtiğimiz günlerde türkücü Nihat Doğan, bir magazin programında "2023'te siyasete atılacağım, HDP'den de milletvekili adayı olabilirim" sözleri gündemde çok konuşuldu. Nihat Doğan’ın söyledikleri daha gündem düşmeden, Hülya Avşar katıldığı bir söyleşide yaptığı siyaset itirafıyla gündemde bomba etkisi yarattı. Ünlü sanatçı, Darülaceze'nin hizmet ve projelerini tanıtmak üzere düzenlenen 12'nci Darülaceze Buluşmaları'na onur konuğu olarak yer aldı. Avşar kızı programda yaptığı konuşma sonrası sosyal medyanın gündemine düştü. 

İHTİYAR MECLİSİ'NİN ANLAMI DEĞERLİ

12'nci Darülaceze Buluşmalar katılan ve ihtiyar meclisinin oldukça önemli olduğunu dile getiren Avşar kızı, "İhtiyar meclisi denen güzel bir cümle var. O ihtiyar meclisinin anlamı aslında o yaşlılarımızın ne kadar değerli olduklarıdır. Bizim bu dünyadan anlamadığımız fakat onlarla konuştuğumuz zaman çok şey öğreneceğimiz hatta onların bize uzaktan bakıp güldükleri bir dünya orası. Burada ailenin önemi en çok altı çizilen noktalardan biri oldu. Ben de hep kızımla aynı şeyi konuşuyorum. Aile çok önemli diyorum ezelden beri. Çünkü paran da olabilir, ünlü de olabilirsin, her şeye sahip de olabilirsin. Ama dönüp baktığın zaman arkana seni seven ve güvenebileceğin, sırtını yaslayabileceğin bir ailen yoksa hiç bir şeyin yok demektir. Var olduğuna şükürler olsun. Yaşlı bakım alanları ve yaşlılarımızın sosyal alanlarını görünce inanamadım. Bu kadar kısa sürede bitmesi de çok güzel. Destek veren herkese teşekkürler, sağ sol demeden siyasette kim nereye bakarsa baksın kim nereyi severse sevsin beni hiç ilgilendirmiyor. Bu tür şeyleri destekleyen herkesin her zaman başımın üstünde yeri olacaktır" dedi.

Hülya Avşar hangi partiden aday olacak?

SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR

Nihat Doğan’ın gündem olan HDP’den siyasete girerim konuşması üzerine, bir gün siyasete girer misiniz? Diye soru yöneltilen Hülya Avşar, "Siyasete atılmak hayatım boyunca hiç aklımdan geçen bir şey olmadı. Fakat son birkaç yıldır o kadar siyasetin içine girdi ki sanatçılar, iş insanları. Dolayısıyla farkında olmadan hepimizin evinde siyaset dediğimiz şey evin problemi ve evin mutluluğu gibi oldu. Her gün haber kanallarında nerede ne olmuş, kimin hakkı yenmiş kimin hakkı yenmemiş ya da yaşam şartları ne hale gelmiş bunları takip etmekten. Bir anda kendinizi siyasetçi gibi görmeye başlıyorsunuz. Bunun sonunda söylemek istediğiniz bir şeyler oluyor. Benim de söylemek istediğim çok şey var ama şimdi değil. Belki biraz daha yaşımızı aldıktan sonra. Eğer ki benim parti meselesinin dışında bir vatandaş olarak yapabileceğim bir şeyler olacaksa siyasetçi olmak isterim" şeklinde konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal