Hülya Açıkgöz Kardeşi Hadise Hakkında İlk Kez Konuştu

Ünlü şarkıcı Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz'ün arası anneleri Gülnihal Açıkgöz'ün intihar etmesinin ardından açılmıştı. Hülya Açıkgöz, Hadise hakkında ilk kez konuştu.

09.05.2019-11:09 - (Son Güncelleme: 09.05.2019-12:10)

O Ses Türkiye'nin güzel jüri üyesi Hadise, annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar etmesinin ardından kardeşleri ile arası açılmıştı. Hadise, bütün kardeşleri ile maddi bağlantılarını kesmişti.

Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz'ün arası annelerinin intihar etmesini ardından bozulmuş ve kardeşlerin para durumları nedeniyle Gülnihal Açıkgöz'ün intihar ettiği öne sürülmüştü.

Yaşanan intihar girişimi olayının ardından kardeşler aralarında iş bağlantılarını da sonlandırdı. Hülya Açıkgöz, kardeşi Hadise ile aralarında yaşananlar hakkında ilk kez konuştu.

'İŞ ANLAMINDA AYRILDIK, KARDEŞ OLARAK BİRİZ'

Abla Açıkgöz, 'Küslük yok, biz kardeşiz… İş anlamında ayrıldık ama kardeş olarak biriz. Kardeşler olarak yeni bir yön çizdik. Hadise diye bir kardeşim var benim Türkiye'nin popstarı, onu da sahiplenmek lazım.

'TARZI İLE İLGİLİ BENDEN FİKİR ALIYOR'

Şu anki tarzı ile ilgili benden fikirler alıyor. Beni her zaman arar, sorar. 'Nasıl, beğendin mi?' diye danışır. Ben de kendisine 'Sen kendin yapmalısın bu işi' tavsiyesinde bulunuyorum.' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal